076 549 84 21

Studiekeuzeadvies

Welke studie past bij mij?

"Het eindexamen komt in zicht. Welke studie past bij mij?"
"Ik ben begonnen aan een nieuwe studie, maar is dit eigenlijk wel wat ik wil?"

Button jouw richtingSoms sta je voor een moeilijke keuze en moet er een beslissing worden genomen. Welke opleiding past bij mij of kan ik toch beter direct gaan werken? Je wilt richting geven aan je toekomst en dat kan heel lastig zijn.

Verschoor & Oudshoorn ontwikkelde een studietest die jou inzicht geeft. Deze studietest beantwoordt veel vragen die je hebt als jongere, wanneer je op zoek bent naar een studie of nieuwe opleiding. Wij adviseren in studiemogelijkheden en -richtingen. Dit wordt doorvertaald naar hoe jij je loopbaan kunt gaan inrichten. 

Studiekeuzeadvies - het programma

Vooraf aan het programma hebben wij telefonisch contact met jou om je vraag specifiek in beeld te krijgen. Hierdoor kunnen wij de studietest nog beter op jouw vraag afstemmen. Je komt één dag bij ons op kantoor in Breda. Deze dag maak je diverse vragenlijsten, testen en opdrachten. Je gaat in gesprek met een studiekeuzeadviseur die je op de dag zelf al veel handvatten biedt om de volgende stappen zelf te kunnen zetten. Tevens worden de eerste resultaten aan je teruggekoppeld.

Ons Studiekeuzeadvies is een allesomvattend programma dat jou ondersteuning biedt bij het maken van de belangrijke keuzes voor jouw toekomst. Het helpt jou bij de vraag: Welke opleiding past bij mij? Je ontvang na deze dag een schriftelijke rapportage waarin je alle conclusies, aanbevelingen en praktische adviezen kunt terugvinden. 

Na een paar weken kom je bij ons terug op kantoor om je rapportage na te bespreken en de adviezen aan te scherpen. Bij dit gesprek mag je, indien gewenst, iemand meebrengen. 

Ons Studiekeuzeadvies geeft jou:

  • Inzicht in wie je bent, wat jij wilt en wat je talenten zijn

  • Meer inzicht in wat jij wilt bereiken

  • Concreet advies: waar liggen jou mogelijkheden en hoe je daar het beste komt! 

 

Welke opleiding past bij mij?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer

Ervaringen van ouders, scholieren en studenten:

"Onze zoon Wouter is onlangs bij jullie geweest voor een studiekeuzetest. Wij (en Wouter) hebben dit onderzoek als zeer prettig en waardevol ervaren. Er is een duidelijk en gedegen rapport uit voortgekomen. Wouter heeft jullie advies opgevolgd en is inmiddels begonnen aan de studie Social Works aan Avans. Hij is zeer enthousiast en geeft aan dat dit echt zijn ‘ding’ is. We zien nu een zeer gemotiveerde jongen die deze keer heel veel uit zichzelf vertelt over zijn opleiding"
Karin en Paul, ouders 

"Het is heel handig omdat het twijfels wegneemt. Dingen zijn voor mij bevestigd, waardoor ik beter mijn keuze heb gemaakt"
Sjoerd, student

"Ik heb nieuwe dingen gehoord die mij verder hebben geholpen, een soort van inspiratie voor mijn keuze"
Kim, scholier 

"Het geeft je houvast"
Joost, student