076 549 84 21

Top Management Assessment

De match met de organisatie

Bij de aanname van kandidaten op bestuurlijk- en directieniveau is het van belang dat er met een kritisch oog wordt gekeken naar de kandidaat. Zij hebben zich met hun kennis en ervaring doorgaans ruimschoots bewezen. Maar naast de vraag of iemand een zware functie aankan, dat iemand voldoende matcht met het functieprofiel, is de aansluiting op de organisatiedoelstellingen van groot belang. 

Onze ervaring is dat het afbreukrisico bij de selectie van kandidaten op bestuurlijk- en directieniveau niet alleen op competenties en kennis ligt, maar ook op type leiderschap, beleidsvorming, visie en strategie. 

Wat levert een Top Management Assessment op?

Met dit assessment krijg je meer inzicht in:

  • Persoonlijkheid en professionele ambities

  • Succesfactoren en afbreukrisico's

  • Strategisch inzicht en beleidsvorming

  • Match met cultuur en strategie

  • Leiderschapsstijl en managementvaardigheden

Een Top Management Assessments is een programma van 1 dag en wordt uitgevoerd door een A&O psycholoog (NIP) en een organisatieadviseur. Hiermee wordt de aandacht voor zowel de kandidaat als voor de organisatiecontext geborgd. Het gesprek gaan wij aan over relevante ervaring, ambities en drijfveren, maar ook over leiderschapsstijlen en cultuur. In combinatie met praktijksimulaties en een professioneel testprogramma komen wij tot eenduidige conclusies en heldere adviezen die leiden tot keuzes voor de lange termijn. Zo ben jij in staat duurzame keuzes te maken en een succesvolle toekomst van het bedrijf te waarborgen.

Wij werken volgens de codes van NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over een Top Management Assessment?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer