076 549 84 21

Loopbaancoaching

Met meer inzicht de juiste keuzes maken

Je staat voor keuzes in je loopbaan. Je wilt met meer energie aan de slag met iets wat écht bij jou past. Hoe zorg je er nou voor dat je die juiste keuzes kunt maken?

Wij snappen deze zoektocht maar al te goed en helpen jou verder met ons programma Loopbaancoaching. Je krijgt hiermee meer inzicht in jezelf en jouw professionele profiel. Hiermee kun je de vertaling maken naar concrete keuzes in jouw loopbaan. Jij en jouw loopbaan staan centraal.

De coaching richt zich erop om jou in beweging te zetten bij het bereiken van je doelen. Je krijgt handvatten om je loopbaan zo passend en effectief mogelijk in te richten. Je kunt sparren over wat je kunt, over jouw groeimogelijkheden en waar jij nu echt energie van krijgt!

Aanpak

Met Loopbaancoaching ga je aan de slag met een ervaren loopbaancoach. Voorafgaand aan het traject maak je kennis met je coach en bespreek je samen jouw verwachtingen en wensen, de tussentijdse communicatie en de uitkomsten. Het traject bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur. Na elke sessie krijg je huiswerkopdrachten mee om je ontwikkeling te stimuleren.

Wat levert loopbaancoaching jou op?

  • Je vergroot je zelfinzicht; je hebt jouw blauwdruk in handen
  • Je wordt uitgedaagd om jouw comfortzone te vergroten
  • Je leert eigen regie te pakken, om geheel zelfstandig en objectief voorbijkomende kansen te toetsen aan jouw profiel

Meer weten over Loopbaancoaching?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer