076 549 84 21

Stress Coaching

Leer omgaan met stress

Stress. Het is zo’n onderdeel van ons leven geworden, dat we het vaak niet eens meer opmerken en we ook de signalen van ons eigen lijf niet meer herkennen als stress. Tot het te laat is. En dat is jammer, want stress is heel nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Bij Stress Coaching leer je om naast inspanning ook de ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken. Je kunt meer bereiken, met meer plezier én je houdt energie over. Zo word je de beste versie van jezelf.

De route

Stress Coaching is erop gericht om je kennis over stress te vergroten en je meer inzicht te geven in hoe dit voor jou persoonlijk werkt. Stress ziet er immers bij iedereen anders uit. Weten hoe stress bij jou ontstaat en hoe dit bij jou tot uiting komt, is de basis waar we verder op bouwen. Je leert wat jouw onbewuste gedragspatronen zijn en hoe jij reageert op stressvolle gebeurtenissen.

We maken de vertaling naar concrete keuzes in je leven en werk, waarmee je zorgt meer ontspanning en vitaliteit. De coaching richt zich erop om jou alle handvatten te geven, zodat je zelf de regie pakt en jouw doelen kunt bereiken.

Aanpak

Tijdens Stress Coaching ga je aan de slag met een ervaren stresscounselor. Voorafgaand aan het traject maak je kennis met je coach en bespreek je samen jouw verwachtingen en wensen, de tussentijdse communicatie en de uitkomsten. Het traject bestaat uit 10 sessies van 1,5 uur. Na elke sessie krijg je huiswerkopdrachten mee om je ontwikkeling te stimuleren.

Stressmodel VO nb

 

Meer weten over Stress Coaching?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer