076 549 84 21

Verschoor & Oudshoorn

Contactgegevens:
Westbroek 43c
4822 ZX Breda

Tel: 076 549 84 21
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.verschoor-oudshoorn.nl

Wij zijn een psychologisch adviesbureau wat zich richt op het ontketenen van de kracht van mensen, teams en organisatie. Hiervoor zetten wij diverse diensten in te weten; Assessments, Coaching, Teamontwikkeling, Training en Advies. Uitgebreidere informatie tref je op de website: www.verschoor-oudshoorn.nl


Verwerking van persoonsgegevens:
Verschoor & Oudshoorn verwerkt persoonsgegevens indien gebruik wordt gemaakt van onze dienstverlening. Wij verzamelen de gegevens van opdrachtgevers, deelnemers, leveranciers en bezoekers van onze website. Wij respecteren de privacy en zien het als onze verantwoordelijkheid om deze gegevens te beschermen en hier verantwoordelijk mee om te gaan. Afhankelijk van het type dienstverlening slaan wij de volgende gegevens op:

- NAW, geboortedatum, opleidingsniveau, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer. De persoonsgegevens zijn nodig om unieke gebruikers aan te kunnen maken, je te kunnen benaderen om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, om onze diensten te kunnen uitvoeren, alsmede voor het nogmaals verstrekken van rapporten aan kandidaten indien zij hun rapport zijn kwijtgeraakt. 

Duur van de opslag:
De bewaarduur van deze gegevens is maximaal twee jaar, conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen. Op verzoek kan dit termijn worden verkort indien dit nodig wordt geacht. Dit kan per e-mail worden aangegeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Recht op inzage, meenemen of rectificatie of verwijderen van de persoonsgegevens:
Je hebt recht om je gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Wij kunnen te allen tijde uitleggen welke gegevens wij bewaren, op welke wijze wij dit doen en voor welke doeleinden. Voor het wijzigen of verwijderen van je gegevens kun je dit ons laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden:
Verschoor & Oudshoorn deelt geen gegevens aan derden zonder schriftelijke toestemming. Het delen van rapportages t.b.v. assessments, coaching, training en teamontwikkeling met de opdrachtgever vindt alleen plaats na schriftelijke toestemming. Hierbij delen wij vooraf met wie binnen welke organisatie wij de rapportage delen. Zonder jouw toestemming mag deze contactpersoon/ personen jouw rapportage niet verder verspreiden. Je hebt het recht om de verstrekking van eventuele rapportages aan de opdrachtgever te blokkeren. 

Gebruik extern(e) testsysteem:
Vanuit Verschoor & Oudshoorn kun je gebruik maken met een dienst of product een derde die gekoppeld is aan Verschoor & Oudshoorn. Hierbij geldt dat het privacy beleid van de desbetreffende derde van toepassing. Op de website van deze derde kun je terecht voor de betreffende privacy verklaring. 

Beveiliging van de persoonsgegevens:
Persoonsgegevens worden opgeslagen op een eigen server van Verschoor & Oudshoorn. Hierdoor zijn de gegevens niet toegankelijk voor derden. Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens en wij spannen ons dan ook in om onnodige verzameling en verdere verwerking van uw persoonsgegevens zoveel mogelijk te voorkomen. 

Cookies:
Voor onze website maken wij gebruik van Google Analytics. Verkregen informatie gebruiken wij om rapportages over de website-activiteiten op te stellen ten aanzien van het gebruik van de website door de bezoekers. 

Geheimhouding:
De medewerkers van Verschoor & Oudshoorn zijn te allen tijde gehouden tot geheimhouding van alle kennis die voortkomt uit de werkzaamheden, mits de gegevens van vertrouwelijke aard zijn. Deze geheimhouding blijft ook na beëindiging van de werkzaamheden bestaan.