076 549 84 21

Hoe overleef jij deze zomer?

Voorkom stilstand...

VO man 3Het is crisis en niemand weet hoe lang het nog gaat duren. Met z’n allen doen we wat we kunnen. We missen onze oude zekerheden en hebben geen houvast. En de lol van online werken is er inmiddels wel vanaf; we hebben behoefte aan écht contact met klanten en collega’s. Hoewel de nood steeds hoger wordt, ervaren we een drempel om elkaar om hulp te vragen. We zitten immers allemaal in hetzelfde schuitje en willen anderen niet tot last zijn. Hoe voorkom je dat je tot stilstand komt, terwijl juist nu actie nodig is? 

Wij maken ons zorgen over het welzijn van organisaties en haar professionals. Wij maken ons zorgen over jouw welzijn. Juist nu zijn ondersteuning, ontwikkeling en aandacht van essentieel belang, maar juist nu is het budget en de bereidheid om te investeren heel laag. Maar wat als je nu niet investeert en straks de economie weer gaat draaien?

... kies voor groei!

Wat we nu nodig hebben is grip op stress, positieve energie en veerkracht. Wie daar nu niet in investeert, kan straks niet bouwen op een fundament. En dat hoeft niet meteen een enorme investering te zijn. Met slimme, praktische oplossingen kan je jezelf of jouw mensen aandacht geven en in hun kracht laten staan. Wij bieden een speciaal pakket voor jou om de zomer te overleven. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ga direct aan de slag!

 

Programma 

  • Online workshop Grip op stress (duur: 2 uur)
  • Vragenlijst Stress & Veerkracht met persoonlijk advies
  • 3 x online sessie - Personal coaching (duur sessie: 1 uur)

De onderdelen van het programma kun je los van elkaar afnemen. Het totale pakket verzorgen wij ook in-company, voor jouw team, afdeling of groep collega's met dezelfde behoefte.

Investering

  • Het totale programma € 450,-*
  • Online workshop Grip op stress  € 69,-*
  • 3 x online sessie - Personal coaching  € 399,-*
    genoemde tarieven zijn excl. BTW 

Maar er is nog meer...

Mocht jij er helemaal voor willen gaan en vind je het genoemde programma nog niet voldoende? Dan kun je het uitbreiden met twee interactieve onderdelen die je nog meer inspiratie geven om juist nu in deze tijd nog beter in je kracht te staan:

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Workshop energiemanagement

Aanmelden? Schrijf je hieronder in

Ben je geïnspireerd door dit programma en wil je direct aan de slag? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Je kunt binnen 2 weken starten!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer