076 549 84 21

Workshops

Hieronder tref je een overzicht van de workshops die wij de komende periode aanbieden.

17jan

Je wilt aan de slag met je team, maar je weet niet hoe. Je doel is om uiteindelijk met jouw team de top te bereiken, maar hoe doe je dit? Krijg praktische tips door middel van de interactieve workshop 'Leid je team naar de top'.

Lees meer...

7feb

Zoek jij naar een manier om in beweging te komen en je persoonlijke leiderschap te versterken? Ontketen je kracht!

Lees meer...

12feb

Stress, wie kent het niet. Je heb er vast wel eens last van, maar weet je ook hoe je er gebruik van kunt maken? Stress is namelijk ook goed, je kunt zonder stress niet overleven en groeien. Met deze workshop geven wij je meer inzicht, zodat je stress in je voordeel werkt.

Lees meer...

28mrt

Je plan klopt, maar de uitvoering laat te wensen over. Die ene bal is meer geluk dan wijsheid en al dat oefenen leidt niet echt tot een verbetering? Als dit jou bekend voorkomt, lijkt het erop dat het er wel in zit, maar dat je nog niet altijd in staat bent het eruit te halen. Hoe ontketen jij jouw kracht op de golfbaan en speel jij structureel jouw beste spel? In golf en in het leven?  

Lees meer...

16apr

Je bent voortdurend aan het plannen en organiseren, maar het levert je niet echt iets op. Je wilt graag grip hebben op het verschil tussen een productieve dag en een frustrerende dag. Herken jij dit? Zorg voor kracht, focus en impact van je inspanningen en sluit aan bij de workshop Energiemanagement.

Lees meer...