076 549 84 21
In veel organisaties is het normaal om druk te zijn en gaat men prat op stressbestendigheid en uithoudingsvermogen. Dat vinden wij een ouderwetse gedachte en liever vervangen wij deze met een nieuwe mindset; Energiemanagement. 
Een team dat constructief samenwerkt en ook presteert bij tegenslag en werkdruk, wie wil dit niet! Waar staat je team nu en welke stappen brengt jullie samen naar de top? Wij geven jou als teamleider concrete handvatten tijdens deze workshop.
Hoe blijf jij effectief handelen in een veranderlijke omgeving waar alles sneller, drukker, complexer en explicieter wordt? Het antwoord is Persoonlijk Leiderschap! 

Loopbaanadvies

De juiste richting 

Je staat voor een moeilijke keuze in je loopbaan. Het is lastig om te kiezen welke richting je uit wilt gaan in je werk. 

  • Wil ik in mijn huidige rol blijven of maak ik die switch?
  • Als ik switch, is dit dan haalbaar voor mij?
  • Wil ik doorgroeien? Maar in welke richting dan?
  • Hoe krijg ik weer plezier in mijn werk?
  • Welk beroep past nu echt bij mij?

Je zoekt handvatten die je helpen om je loopbaan zo passend en effectief mogelijk in te richten. Je zoekt iemand om mee te sparren over jouw groeimogelijkheden, over wat jij kunt en waar jij nu echt blij van wordt. Met ons loopbaanadvies krijg jij de juiste loopbaanbegeleiding. Wij geven je inzicht in jouw eigen professionele profiel en ondersteunen jou bij het vinden van de juiste richting.


Loopbaanbegeleiding op maat

Om inzicht te krijgen in waar jouw mogelijkheden liggen, bieden wij verschillende programma's aan. Je kunt kiezen voor een loopbaanassessment. Dit is een kort en krachtig programma waarmee je op een snelle en efficiënte manier aan de slag gaat bij het vinden van de juiste richting. Zoek je naar een intensievere aanpak, dan kun je kiezen voor loopbaancoaching

Duurzame keuzes

Met ons loopbaanadvies krijg je loopbaanbegeleiding op maat. Wij helpen je om jouw loopbaanpad verder uit te stippelen. Altijd met een programma wat aansluit op jouw behoeften en welke antwoord geeft op jouw specifieke loopbaanvragen. Samen met een ervaren loopbaancoach (psycholoog) onderzoek je de beste manier waarop jij je loopbaan effectief kunt inrichten en bij wat voor soort bedrijven. We onderzoeken welke werkomgeving bij jou past. Je krijgt inzicht in wat aansluit bij jouw talenten, waarden en drijfveren en kunt gaan voor duurzame keuzes!

Wil jij weten welk programma van ons loopbaanadvies voor jou werkt?

Onze ervaren loopbaancoaches en adviseurs gaan graag met je in gesprek om te kijken welke vorm van loopbaanbegeleiding het beste aansluit bij jouw vraag. Neem contact op via 076 549 84 21 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Loopbaanadvies - wat levert het jou op?

  • Meer inzicht in persoonlijkheid, drijfveren en werkstijl

  • Inzicht in wat jouw talenten en kwaliteiten zijn 

  • Inzicht in wat voor jou de optimale werkomgeving is

  • Concreet en helder advies waar jij direct mee aan de slag kunt

  • Een professionele en persoonlijke aanpak voor een belangrijk keuze! 

Meer informatie over loopbaanadvies?

Maak hieronder een afspraak voor een vrijblijvende intake of bel Margriet op 076 549 84 21

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer