076 549 84 21

Kom jij ons team versterken?

Verschoor & Oudshoorn is als psychologisch adviesbureau gericht op het versterken van mensen, teams en organisaties. Ons motto is 'Ontketen je kracht' en dit doen wij met assessment, coaching, teamontwikkeling en leiderschapstrajecten.Daarbij is persoonlijk leiderschap bij al onze diensten de belangrijkste bouwsteen.

Een komend verlof en om onze groei als bedrijf goed op te vangen maakt dat wij zoeken naar een psychologisch adviseur (24 tot 32 uur). Ons werk is veelzijdig en dynamisch, maar vraagt ook om diepgang. Je krijgt bij ons snel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om eigen ideeën en initiatieven te realiseren. Wij geloven niet in traditionele koude acquisitie; op commercieel vlak draag je vanuit jouw persoonlijke drive en jouw rol als adviseur bij met het leveren van hoge kwaliteit en door helder te communiceren met klanten en kandidaten. Ook heb je een scherp oog voor samenwerkingsmogelijkheden en kansen om te bouwen aan partnerships in ons netwerk.

Jouw profiel

Om bij Verschoor & Oudshoorn met plezier te presteren beschik je over impact, energie en kritisch vermogen. Je blijft werken aan jouw kennis van het vak en je hebt een eigen visie op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Ook ben je zelfredzaam en daadkrachtig, want ons werk is leuk maar ook intensief. Op het vlak van opleiding en werkervaring vragen wij:

  • Een afgeronde studie in de arbeids- en organisatiepsychologie
  • Ervaring met assessments en coaching
  • Affiniteit en ervaring met direct klantcontact
  • Ervaring met team- en leiderschapstrajecten is een voordeel

 Kom jij ons team versterken