076 549 84 21
In veel organisaties is het normaal om druk te zijn en gaat men prat op stressbestendigheid en uithoudingsvermogen. Dat vinden wij een ouderwetse gedachte en liever vervangen wij deze met een nieuwe mindset; Energiemanagement. 
Een team dat constructief samenwerkt en ook presteert bij tegenslag en werkdruk, wie wil dit niet! Waar staat je team nu en welke stappen brengt jullie samen naar de top? Wij geven jou als teamleider concrete handvatten tijdens deze workshop.
Hoe blijf jij effectief handelen in een veranderlijke omgeving waar alles sneller, drukker, complexer en explicieter wordt? Het antwoord is Persoonlijk Leiderschap! 

Teamontwikkeling

Samenwerken in een team

'Het is niet de sterkste, slimste of snelste, maar degene die zich het best kan aanpassen aan veranderende omstandigheden, die overleeft.' Aldus Darwin.

Met teams werkt het net zo. Het vraagt om balans, veerkracht en bovenal een sterk fundament om keer op keer effectief samen te werken en tot het gewenste resultaat te komen. Beschikt jouw team over deze eigenschappen?

Met teamontwikkeling bouw je aan het fundament van je team en leg je de basis voor betere prestaties. Teamleden maken een sterkere verbinding met elkaar en werken effectiever samen. Er is openheid, vertrouwen en men neemt uit eigen beweging verantwoordelijkheid en initiatief. Het gevolg van teamontwikkeling: Betere resultaten en een team dat met plezier presteert.

Teamontwikkeling voor jouw team?

Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om te kijken waar je team staat en welke stappen je het beste kunt nemen.

Wil je gelijk aan de slag? Meld je dan nu aan voor onze workshop Teamontwikkeling in Breda of neem contact met ons op via 076 - 549 84 21.

Leid je team naar de top!

Je wilt werken met een team dat constructief samenwerkt, dat ook bij tegenslag en werkdruk blijft presteren. Jij moet dat team leiden naar de top. Waar staat je team nu en welke stappen moet je nemen om je doel te bereiken? Ga aan de slag met teamontwikkeling en leid je team naar de top!

Teamontwikkeling VO

Onze aanpak bij teamontwikkeling

Verschoor & Oudshoorn heeft ruime ervaring met teamontwikkeling en het versterken van teams. Tijdens onze teamontwikkeltrajecten werk je met een vaste teamcoach. Je gaat aan de slag met krachtige en beproefde methodieken, zoals het teammodel van Lencioni en Insights Discovery®. Onze filosofie daarbij is dat teamleden eerst een krachtige verbinding met elkaar moeten leggen om daarna gericht te werken aan samenwerking in een team en het neerzetten van goede prestaties.

Teamontwikkeling VO 18

 

Meer weten over Teamontwikkeling?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer