076 549 84 21
In veel organisaties is het normaal om druk te zijn en gaat men prat op stressbestendigheid en uithoudingsvermogen. Dat vinden wij een ouderwetse gedachte en liever vervangen wij deze met een nieuwe mindset; Energiemanagement. 
Een team dat constructief samenwerkt en ook presteert bij tegenslag en werkdruk, wie wil dit niet! Waar staat je team nu en welke stappen brengt jullie samen naar de top? Wij geven jou als teamleider concrete handvatten tijdens deze workshop.
Hoe blijf jij effectief handelen in een veranderlijke omgeving waar alles sneller, drukker, complexer en explicieter wordt? Het antwoord is Persoonlijk Leiderschap! 

Training

Bewust investeren

Professionals en managers van vandaag hebben zelfontwikkeling hoog in het vaandel staan. Professionals commiteren zich graag aan een organisatie die in hen investeert. En in ruil hiervoor krijg je als manager loyale en betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en goed presteren. Bij de investering in training snijdt het mes  aan twee kanten.

Als experts in ontwikkeling weten wij wat professionals beweegt en wat er nodig is om hen optimaal te laten presteren. Daarbij zijn wij altijd scherp op het rendement van onze trainingen voor de organisatie.  

Soorten training

Een training verzorgen wij zowel als individueel traject als in groepsverband. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons te bellen: 076 549 84 21

Thema's van onze trainingen:

Onze werkwijze

Mits goed ingezet, kan het trainen van je mensen een waardevolle investering zijn. Allereerst moet je een helder beeld hebben van het verwachte resultaat van een training en hoe deze aansluit op de doelstellingen van de organisatie. Daarnaast is draagvlak en motivatie bij de deelnemers van essentieel belang; zij moeten bereid zijn in zichzelf te investeren en zich te ontwikkelen als professional. 

Tot slot heeft geen enkele training een blijvend rendement zonder goede borging van de kennis, vaardigheden en leereffecten in jouw organisatie. Bij onze trainingen dragen we gezamenlijk met de deelnemers en de organisatie de verantwoordelijkheid voor succes. En dat zorgt voor blijvende ontwikkeling en groei. 

Meer weten over onze trainingen?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer