076 549 84 21

Effectief communiceren 

Online én in verbinding

In deze hectische tijden zijn we op andere - voor sommigen op nieuwe - manieren gaan communiceren. Ineens gingen we van offline naar, soms wel 100% online. Via MS Teams, Zoom, HouseParty etc. zijn we contact met elkaar gaan zoeken en hebben we een weg gevonden om elkaar toch te vinden en ons werk door te kunnen laten gaan. Maar zeg nou zelf, lukt dit altijd even goed? Heb je het idee dat er eigenlijk wel geluisterd wordt naar elkaar? Krijg jij je verhaal wel goed over de bühne via beeldbellen? En hoe zorg je er nou voor dat je niet alleen technisch in verbinding staat, maar ook de verbinding houdt met elkaar? Dat zijn de thema’s waarmee wij met jou en je team aan de slag gaan… online!

Het individu en het team

In dit programma staan zowel het individu als het team centraal. Hoe zit het eigenlijk met de zelfkennis op het gebied van communicatie & samenwerken? Middels de methodiek Insights Discovery gaan we samen aan de slag. Individueel krijg je een persoonlijk profiel. Je start met een zelf geformuleerde doelstelling in het kader van verbinding met het team!

Daarna zoeken we met de online teamsessie de verdieping op in het team met het Insights Discovery teamwiel. We zoomen in op online communicatievaardigheden en oefenen interactief met het afstemmen en verbinden op verschillende type gesprekspartners / communicatiestijlen.

effectief communiceren online

Het programma: individueel én met je team

Er zijn twee individuele sessies, tijdens de eerste sessie krijg je de uitleg over je persoonlijke profiel en tijdens de tweede sessie gaan we aan de slag met het scherpstellen van je persoonlijke leerdoel voor dit traject.

We gaan tijdens de eerste teamsessie in op de verschillende communicatiestijlen. Tijdens de tweede interactieve sessie gaan we in op hoe je online nu daadwerkelijk verbinding houdt met elkaar en hoe je er als team voor zorgt dat er effectief gecommuniceerd wordt en dat het leuk blijft! Het programma wordt verzorgd door 1 trainer die gedurende het traject  beschikbaar is voor vragen over de online communicatie en teamsamenwerking.

Praktische informatie en aanmelden
Vorm: Online
Duur: 2 individuele sessies, 3 teamsessies
Investering: € 795,- (excl. BTW) p.p. - inclusief persoonlijk Insights Discovery profiel

Meer informatie over Online én in verbinding of je team aanmelden?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht