076 549 84 21

Swing of Life

Versterken van persoonlijke ontwikkeling en authentiek leiderschap

Putten uit eigen kracht
In het Swing of Life programma krijg je een diepere verbinding met jezelf, zodat je meer kunt putten uit je eigen kracht. Je leert jouw persoonlijke leiderschapsstijl te bepalen en vanuit de balans tussen hoofd, hart en buik ook jouw persoonlijke koers uit te zetten. Deze Swing of Life helpt je ook bij het op koers krijgen en/of houden van je team, stelt je in staat jouw relaties met klanten en collega’s te optimaliseren en maakt je sterker in het bepalen van jouw rol in andere samenwerkingsverbanden.

Flow
Flow is een bepalende factor voor optimaal functioneren. Als je ‘in flow’ bent, ga je helemaal op in wat je doet. Je vergeet de tijd, bent geconcentreerd en geïnspireerd en voelt je na afloop heel voldaan. Wie wil dat niet? Swing of Life werkt als een Flow Challenge die je helpt om te ontdekken wat flow voor jou persoonlijk betekent, wat er nodig is om jou in flow te brengen en vooral ook hoe je de flow kunt vasthouden.

Golf
Gezien het succes van de eerste Swing of Life, hebben we besloten deze diepgaande en sportieve training in 2019 opnieuw aan te bieden. Met een groep van zes deelnemers gaan we in acht maanden tijd (maart t/m oktober) een traject door, waarin we als golfers de flowformule trainen. Dit zal iedere individuele deelnemer helpen om een diepere laag in persoonlijke ontwikkeling te ontdekken en een beter leider te worden. Het verlagen van je golfhandicap heeft geen prioriteit, maar zou zomaar mooie bijvangst kunnen zijn.

Voor wie?

Voor beslissers, (sport)coaches en andere senior professionals, in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs en handicap 32 of lager.

60/30/10

Inhoudelijk bestaat het traject uit drie elementen:

 1. Zestig procent van de tijd besteden we aan training van het fundament: vergroten van zelfinzicht en je mentale innerlijke persoonlijke kracht, werken aan zelfvertrouwen en onderzoeken van authentiek leiderschap.
 2. Dertig procent van de tijd zijn we bezig met speltraining: vergroten van je emotionele balans en je verbinding met anderen, inzicht in teamdynamiek en spelen volgens ‘inner game coaching’-technieken.
 3. De laatste tien procent van de tijd gaan we bezig met wedstrijdtraining, waarbij veel aandacht voor presteren onder druk.

Investering

• Totaalpakket: € 3.950, – (excl. btw)
• Totaalpluspakket: bovenop het totaalpakket krijg je 4 extra verdiepende masterclasses van elk 2 dagdelen incl. online modules: € 4.950, – (excl. btw)

Wat krijg je daarvoor?

Als deelnemer aan de Swing of Life wordt er goed voor je gezorgd. Zo kun je rekenen op:

 • Een persoonlijk intakegesprek en eindevaluatie
 • Vier individuele coach sessies van 2,5 uur (totaal 10 uur)
 • Een Insights Deeper Discovery profiel
 • 12 dagdelen (48 uur) team training en coaching
 • Gedurende het hele traject intensieve begeleiding door Boris Jonkers en Jeroen Jonk, zowel in groepsverband als individueel. Bij alle groepssessies zijn er twee coaches aanwezig
 • Extra Gastcoaches: Frits Philips jr. en Arjan Erkel
 • Trainen en spelen op mooie golfbanen en locaties
 • Geheel verzorgde lunches, diners en dranken plus 2 overnachtingen inclusief ontbijt
 • Lesmateriaal
 • Bonus deelname NK intuïtief.

Wanneer?

Van maart t/m oktober 2020

Waar?

Op mooie golfbanen en locaties in Nederland.

Aanmelden of meer informatie

Word jij een van de deelnemers aan de Swing of Life 2020, of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Jeroen Jonk: M 06 4789 6868 | E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SoL2018