076 549 84 21

Inner Fundamentals

Je plan klopt, maar de uitvoering laat te wensen over. Ondanks een goede voorbereiding en al jouw inspanningen, zie je niet echt verbetering. Hoe kan het toch dat je vaak wel weet wat je moet doen, maar het dan toch niet uitpakt zoals jij voor ogen had? Die belangrijke presentatie, dat pittige gesprek of een pitch voor dat goede idee. Allemaal momenten waarop je geen spanning wilt ervaren, maar het er toch nog is.

Twee werelden

Hoe mooi zou het zijn als je meer aanwezig kunt zijn in het moment en zelfs kunt genieten van uitdagende of spannende momenten? Niet bezig met de gevolgen, met beren op de weg of andere afleiding, maar juist in volle focus.

Bij de training Inner fundamentals staan twee werelden centraal. Er is de wereld van de voorbereiding, jouw wilskracht en het snappen. En de andere wereld, waarin je het daadwerkelijke loslaten en het vertrouwen in jezelf vindt. Als je beide werelden met elkaar kunt samenvoegen, maak je echte impact op jouw omgeving, vanuit ontspanning én kracht. Je leert deze dag de inhoud los te laten en te werken aan jouw inner fundamentals; stevig staan, je ruimte innemen en het activeren van je stille kracht in plaats van je wilskracht.

Het programma

Deze training duurt één werkdag en wordt gegeven door Veerle van Nes (Arbeids- & Organisatiepsycholoog) en Jeroen Jonk. We gebruiken wijsheden en technieken die helemaal teruggaan naar de Oosterse filosofie en krijgskunst van duizenden jaren geleden. Je ontdekt welke drie obstakels je te overwinnen hebt en wat i-kracht is. En je maakt kennis met twee hele praktische mentale tools, die we hebben vertaald naar de hedendaagse vorm en inhoud.

Inner fundamentals is een ervaringsgerichte training! Ervaring is immers de beste leermeester.  Je onderzoekt je eigen wijsheid en haalt zo jouw eigen persoonlijke kracht naar boven.

Wat levert deze training jou op?

  • Je werkt aan getraind zelfvertrouwen; letterlijk en figuurlijk steviger staan.
  • Je kan jezelf veilig verklaren onder alle omstandigheden.
  • Je ervaart meer ontspanning en ontdekt jouw persoonlijke flow.
  • Je ervaart minder druk en je bent met je aandacht meer in het hier en nu.
  • Je zal beter afstemmen en verbinden met anderen.

Meer weten of direct aanmelden?

Heb jij interesse om deel te nemen aan deze training? Meld je dan direct aan via het formulier hieronder. Heb je nog vragen? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen, we informeren je graag verder. We zijn bereikbaar via 076 549 84 21.

Aanmelden

Vul hier uw naam in.

Vul hier uw email adres in.

Vul hier uw telefoonnummer in.

Invalid Input

Please let us know your message.

Direct aanmelden

Schrijf je direct in via het aanmeldformulier

Aanmelden training

Praktisch

Locatie

Omgeving Breda

Investering € 500,- (excl. BTW) p.p. Duur 1 dag Vorm Offline Groepsgrootte 4 tot 8 personen

Data

21 maart 202309:00 uur - 17:00 uur