076 549 84 21

Workshops

Hieronder tref je een overzicht van de workshops die wij de komende periode aanbieden.

3sep

Zoek jij naar een manier om in beweging te komen en je persoonlijke leiderschap te versterken? Ontketen je kracht!

Lees meer...

17sep

Het geluksmodel van het Instituut voor Positieve Psychologie (IvPP) vertelt ons dat flow één van de vijf cruciale factoren voor werkgeluk is. Het gevoel dat je helemaal opgaat in wat je doet. Je bent bevlogen, geconcentreerd, vergeet de tijd, vergeet jezelf en je voelt je na afloop heel voldaan. De vraag is hoe je in die flow komt? Zeker is dat het je (helaas) niet in de schoot valt. Het goede nieuws? Je kunt het trainen....

Lees meer...

19sep

Stress, wie kent het niet. Je heb er vast wel eens last van, maar weet je ook hoe je er gebruik van kunt maken? Stress is namelijk ook goed, je kunt zonder stress niet overleven en groeien. Met deze workshop geven wij je meer inzicht, zodat je stress in je voordeel werkt.

Lees meer...

24sep

Je wilt aan de slag met je team, maar je weet niet hoe. Je doel is om uiteindelijk met jouw team de top te bereiken, maar hoe doe je dit? Krijg praktische tips door middel van de interactieve workshop 'Leid je team naar de top'.

Lees meer...

7nov

Je bent voortdurend aan het plannen en organiseren, maar het levert je niet echt iets op. Je wilt graag grip hebben op het verschil tussen een productieve dag en een frustrerende dag. Herken jij dit? Zorg voor kracht, focus en impact van je inspanningen en sluit aan bij de workshop Energiemanagement.

Lees meer...