076 549 84 21

Coachprogramma Persoonlijk Leiderschap

Ontketen je kracht en neem regie

De wereld wordt dynamischer, complexer en verandert in een steeds hoger tempo. Onze houvast en zekerheden nemen af, maar daar staan allerlei kansen en mogelijkheden tegenover.

Hoe blijf jij effectief handelen en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar meebeweegt en volgt, maar ook je eigen koers vaart en krachtig blijft?

Ons antwoord is persoonlijk leiderschap, want dat zorgt voor een fundament waar je op kunt terugvallen. Een fundament dat tevens de voedingsbodem is voor jouw ontwikkeling en groei. Met persoonlijk leiderschap ontketen je jouw kracht en haal je meer voldoening uit je werk en je leven.  

look on the mountains

Onze aanpak bij het coachprogramma Persoonlijk Leiderschap

Wij vinden één ding het meest belangrijk bij persoonlijk leiderschap: jij hebt zelf de regie! Als hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis bepaal jij zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving. We maken je bewust van jouw denk- en gedragspatronen en gaan op zoek naar jouw diepste drijfveren, overtuigingen en ambities in het leven. Daarna geven we verandering concreet vorm en ga je aan de slag met nieuwe kennis en vaardigheden. Uiteindelijk zoeken we naar persoonlijke flow en ga je vol overgave voor jouw doelen. 

Concreet betekent dit voor jou een ontwikkeltraject van 12 maanden met 12 sessies met online check-ins, met daarin o.a.;

  • Oefensessie met een acteur en video-feedback
  • Een wandelcoaching 
  • Een persoonlijk Insights Discovery profiel
  • Een eindpresentatie
  • Naslagwerk: jouw persoonlijke verhaal in beeld en woorden

Wat levert het coachprogramma Persoonlijk Leiderschap jou op?

Ga een stap verder dan het aanleren van een trucje of techniek. Met het coachprogramma Persoonlijk Leiderschap leer je vanuit emotionele en mentale zelfregulatie. Bouw je zelf aan een stevige fundament van waaruit je gaat groeien. 

  • Je ontketent jouw kracht en investeert in duurzame ontwikkeling
  • Je verhoogt jouw veerkracht en daadkracht
  • Je geeft de toekomst zelf vorm en schrijft jouw eigen verhaal

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Waarom is Persoonlijk Leiderschap belangrijk?

Persoonlijk leiderschap vormt het fundament onder alles wat je doet en stelt je in staat koers te houden onder alle omstandigheden. Ontwikkeling op dit niveau ga je terug zien in alle aspecten van je leven. Ga je voor duurzame ontwikkeling, dan beweeg je vanuit Persoonlijk Leiderschap. Benieuwd naar ervaringen van deelnemers die dit programma hebben doorlopen? Lees een van de onderstaande verhalen. Bij vragen, bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust!

Ervaringsverhaal van Gabor

"Dit is een leiderschapstraject waarbij je eerst gaat onderzoeken waar je waarden, krachten en zwaktes liggen, om vervolgens van daaruit aan verandering te werken. Hierdoor kun je ook sneller, gestructureerder en effectiever naar je einddoel toewerken.” - Gabor van der Hoek, Operations Manager Madern

Gabor heeft meer dan twintig jaar als Projectmanager gewerkt. Toen het bedrijf vorig jaar fuseerde met Madern, kreeg hij de kans om Operations Manager te worden. Deze nieuwe uitdaging greep hij met beide handen aan. Aangezien deze rol nieuwe vaardigheden vereiste, besloot hij het Persoonlijk Leiderschapstraject van Verschoor & Oudshoorn te volgen, aangeboden door zijn werkgever. Zijn ervaring met dit traject lees je hier.

Gabor PL ervaringsverhaal

Ervaringsverhaal van Tomas

Ik wist wel dat er iets was waar ik aan moest werken, maar wat dat was, dat was niet zo duidelijk.” - Tomas van Woerkom, consultant bij Anderson MacGyver.

In 2022 kreeg Tomas last van een burn-out. Voor zijn werk is hij altijd druk in de weer. Even tijd nemen om stil te staan, dat deed Tomas niet. Door zijn burn-out wist hij dat hier verandering in moest komen en kwam hij zodoende terecht bij Verschoor & Oudshoorn voor het coachprogramma Persoonlijk Leiderschap. Dit programma heeft Tomas veel gebracht, zowel op de werkvloer als privé. Hij kan nu beter grenzen stellen en makkelijker rust nemen wanneer hij dit nodig heeft.

Ben je benieuwd hoe Tomas ons coachprogramma heeft ervaren en wat het hem allemaal heeft gebracht? Lees dan hier zijn ervaringsverhaal.

 

Tomas PL ervaringsverhaal

 

 

Ervaringsverhaal van Bas 

 “Je werkt vanuit je verleden naar het nu en de toekomst. Je neemt als het ware je hele leven onder de loep en ontdekt wat invloed heeft gehad op bepaalde zaken. Hierdoor begrijp je beter hoe je bent zoals je bent en waarom je bijvoorbeeld bepaalde karaktereigenschappen wilt aanpassen.” - Bas Schoone.

Toen Bas Schoone als executive director werkte bij Ewals Cargo Care, werd hem gevraagd op wat voor manier hij nog meer ondersteuning kon gebruiken op het gebied van groei en ontwikkeling als leider. Hiervoor kreeg hij een aantal opties aangeboden, waaronder het coachprogramma Persoonlijk Leiderschap bij Verschoor & Oudshoorn. Dit sprak hem meteen aan, omdat dit traject niet alleen over werk gaat, maar ook over jou als persoon. Hij nam contact op met ons voor een gesprek en vroeg daarna het coachprogramma aan bij zijn werkgever. Na goedkeuring kon Bas direct met het traject beginnen. Zijn ervaring lees je hier.

 Bas PL ervaringsverhaalErvaringsverhaal van Cindy

“Ik kan het programma Persoonlijk Leiderschap zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar richting wanneer ze het even niet meer weten, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Als je even de grip op zaken kwijt bent, biedt dit traject je een waardevolle kans om het stuur weer in eigen handen te nemen. Je wordt een spiegel voorgehouden, met als doel een verbeterde versie van jezelf te worden. Dat gun ik iedereen.” - Cindy van Rijckevorsel.

Cindy van Rijckevorsel, accountmanager bij Vermaat, vindt het enorm belangrijk om regelmatig bezig te zijn met haar persoonlijke ontwikkeling. Toen ze bij haar voormalige werkgever aangaf dat ze zich graag verder wilde ontwikkelen, bood deze haar een ontwikkeltraject aan bij Verschoor & Oudshoorn. Deze kans nam ze direct met beide handen aan. Cindy nam contact met ons op en begon aan het coachprogramma Persoonlijk Leiderschap. Haar ervaring lees je hier.

 Cindy.jpeg

 

 

Ervaringsverhaal van Yoeri

Ik vond het erg fijn dat je voor een langere periode met jezelf aan de slag gaat. Dat geeft echt de tijd om er rustig over na te denken, eraan te werken en écht verandering teweeg te brengen. Ik durf oprecht te stellen dat ik echt ben veranderd dankzij dit persoonlijk leiderschapstraject.” – Yoeri Pfaff.

Vol enthousiasme ging Yoeri Pfaff aan de slag als consultant en tribe leader bouw, infra en techniek bij Roger. De vraag of zijn rol binnen de organisatie ook daadwerkelijk was wat hij wilde, maakte dat hij uiteindelijk naar zijn werkgever stapte om hier een antwoord op te vinden. Zijn werkgever bood hem aan het traject Persoonlijk Leiderschap te volgen bij Verschoor & Oudshoorn.

Benieuwd naar Yoeri zijn verhaal? Deze lees je hier.Yoeri PL ervaringsverhaal

Aanmelden of vragen over persoonlijk leiderschap?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.