076 549 84 21

Beleving van uitdaging en vaardigheid in balans = Flow!

Nu lijken stress en verveling misschien twee uitersten van een spectrum. Toch wordt iemand die ziek is van verveling (bore-out) vaak hetzelfde gediagnosticeerd en behandeld als iemand die ziek is van stress (burn-out). Hoe kan dat? De symptomen zijn hetzelfde. Een greep uit de klachten: mensen met burn-out of bore-out zijn vermoeid, slapen slecht, voelen zich futloos, zijn prikkelbaar, hebben verminderd zelfvertrouwen en ervaren weinig tot geen werkplezier. De oorzaak ligt juist op tegenovergesteld vlak. En dat leggen wij tijdens de workshop Flow beats burn-out and bore-out uit met het flow-model.

Flow model VO

Voorkom burn-out of bore-out en ga voor flow

Het voorkomen van een burn-out of een bore-out gebeurt niet door het vermijden van stress en verveling, dat leidt juist tot stilstand. De kunst is om op zoek te gaan naar nét dat stapje extra in je vaardigheden en de uitdagingen die je aangaat. Zorg ervoor dat je kan groeien, maar jezelf niet overvraagt of ondervraagt.

Gedurende deze workshop gaan we met verschillende interactieve oefeningen samen aan de slag zodat jij die balans (vaker) weet te vinden, je blijft groeien en je meer in je kracht staat!

Praktische informatie

Deze workshop verzorgen wij in-company en duurt een halve werkdag.
Vorm: offline
Groepsgrootte: max 8 personen per groep

Meer informatie over Flow beats burn-out and bore-out?

Als je meer wilt weten, laat hier dan je gegevens achter. Wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.