076 549 84 21
In veel organisaties is het normaal om druk te zijn en gaat men prat op stressbestendigheid en uithoudingsvermogen. Dat vinden wij een ouderwetse gedachte en liever vervangen wij deze met een nieuwe mindset; Energiemanagement. 
Een team dat constructief samenwerkt en ook presteert bij tegenslag en werkdruk, wie wil dit niet! Waar staat je team nu en welke stappen brengt jullie samen naar de top? Wij geven jou als teamleider concrete handvatten tijdens deze workshop.
Hoe blijf jij effectief handelen in een veranderlijke omgeving waar alles sneller, drukker, complexer en explicieter wordt? Het antwoord is Persoonlijk Leiderschap! 

Coaching

Persoonlijke groei en professionele ontwikkeling

Als professional wil je altijd beter; je wilt beperkingen wegnemen en je kracht versterken zodat je nog beter en meer met plezier kunt presteren. Dit kan gaan over persoonlijke effectiviteit, grote uitdagingen, jouw leiderschap of een nieuwe rol in je werk. Dit lukt vaak heel goed zelf, maar soms zoek je extra inzichten, kennis en vaardigheden om de volgende stap te kunnen maken.

Inzicht in jezelf

Met coaching kan je hier een belangrijke versnelling aan geven. Je krijgt meer inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Het is een waardevolle investering want het stelt je in staat betere keuzes te maken in je werkende leven. Of je nu zoekt naar een meer ondersteunende manier van coaching of juist een meer resultaatgerichte manier van coaching, afhankelijk van jouw thema, wensen en voorkeuren helpen onze ervaren coaches je verder. 

Ben je op zoek naar een geschikte coaching voor jezelf of een medewerker?

Coaching kan worden ingezet op verschillende niveaus bij verschillende vraagstukken. Graag gaan wij in gesprek om samen te bepalen welke coaching het beste aansluit om de kracht te ontketenen. Neem contact op via 076 549 84 21 voor een vrijblijvend intake gesprek.

Coaching op maat 

Coachschema VO 17

 

Meer weten over onze coachtrajecten? 

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer