076 549 84 21
Persoonlijke groei & ontwikkeling houdt je sterk en maakt je krachtig! Jij bent de hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis. Je bepaalt zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving.
Benieuwd naar wie we zijn en waarom wij doen wat we doen? Neem dan een kijkje bij Over Ons. Mocht je interesse hebben in een kennismaking met een van onze ontwikkelfans, wij horen graag van je!
“Ik wist wel dat er iets was waar ik aan moest werken, maar wat dat was, dat was niet zo duidelijk.” - Tomas van Woerkom, consultant bij Anderson MacGyver.

Assessment

De juiste keuze met een assessment

Het succesvol functioneren van je mensen hangt af van meerdere factoren. Naast de vereiste kennis en vaardigheden, spelen persoonlijkheid en drijfveren een zeer belangrijke rol. Wat heeft iemand nodig om met plezier te werken en goed te presteren? En bied je als organisatie de juiste omstandigheden en begeleiding? Antwoorden die je nodig hebt om belangrijke keuzes te maken. Een assessment geeft op een snelle en professionele manier diepgaand inzicht in wie je mensen zijn, wat ze willen en kunnen. Het is een waardevolle investering die getuigt van professionaliteit als organisatie en die je in staat stelt om:

Vrijblijvend intakegesprek  Aanvraag Assessment

Assessments op maat

assessmentoverzicht2020v4

Onze werkwijze

Verschoor & Oudshoorn heeft ruim 70 jaar ervaring met assessments. We combineren de expertise van een gerenommeerd bureau met de pragmatische en persoonlijke aanpak van een klein, klantgericht team. We leveren kwaliteit en rendement door:

  • Doelgericht te werken, maar altijd met een persoonlijke aanpak
  • Duidelijk en professioneel te communiceren met opdrachtgevers en kandidaten
  • Ons te verdiepen in onze klanten en hun specifieke context
  • Concrete en toepasbare adviezen te geven in een heldere rapportage
  • Te werken volgens de code van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen)

NIP logo

Ook zijn wij voortdurend bezig met de ontwikkeling van onze dienstverlening. Nieuwe technieken en tools testen en beoordelen wij op kwaliteit en bruikbaarheid, waarna we deze implementeren in onze aanpak. Ons doel? Het leveren van de beste kwaliteit in combinatie met het bieden van optimale afstemming op klantwensen en kandidaatvriendelijkheid. Kijk ook bij Co-creatie voor onze aanpak in maatwerk assessments.

 

We verzorgen onze assessments online of offline op onze locatie in Breda. Welke vorm dan ook, het is belangrijk dat kandidaten in een rustige en veilige omgeving kunnen werken. Samen met klanten bepalen we hoe we dit het best kunnen waarborgen. Voor meer informatie over onze assessments kun je contact opnemen via 076 - 549 84 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie over onze assessments?

Heb je vragen, wil je persoonlijk advies of een kandidaat aanmelden? Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 12 uur contact met je op. 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.