076 549 84 21
Bij V&O doen we offline en online assessments; juist nu kan dat een uitkomst zijn. In beide varianten gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Veel aspecten gaan online en offline hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Deze blog geeft je inzicht in de verschillen, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste oplossing is.
Stress is zo’n normaal onderdeel van ons leven geworden, dat we niet eens meer de signalen herkennen. Totdat het te laat is. En dat is jammer, want stress is nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Leer je om naast inspanning ook ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken.
Hoe blijf jij effectief handelen en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar meebeweegt en volgt, maar ook je eigen koers vaart en krachtig blijft? Ons antwoord is Persoonlijk Leiderschap , want dat zorgt voor een fundament waarop jij kunt terugvallen..

Assessment

De juiste keuze met een assessment

Het succesvol functioneren van je mensen hangt af van meerdere factoren. Naast de vereiste kennis en vaardigheden, spelen persoonlijkheid en drijfveren een zeer belangrijke rol. Wat heeft iemand nodig om met plezier te werken en goed te presteren? En bied je als organisatie de juiste omstandigheden en begeleiding? Antwoorden die je nodig hebt om belangrijke keuzes te maken. Een assessment geeft op een snelle en professionele manier diepgaand inzicht in wie je mensen zijn, wat ze willen en kunnen. Het is een waardevolle investering die getuigt van professionaliteit als organisatie en die je in staat stelt om:

Vrijblijvend intakegesprek  Aanvraag Assessment

Assessments op maat

assessmentoverzicht2020v4

Onze werkwijze

Verschoor & Oudshoorn heeft ruim 70 jaar ervaring met assessments. We combineren de expertise van een gerenommeerd bureau met de pragmatische en persoonlijke aanpak van een klein, klantgericht team. We leveren kwaliteit en rendement door:

  • Doelgericht te werken, maar altijd met een persoonlijke aanpak
  • Duidelijk en professioneel te communiceren met opdrachtgevers en kandidaten
  • Ons te verdiepen in onze klanten en hun specifieke context
  • Concrete en toepasbare adviezen te geven in een heldere rapportage
  • Te werken volgens de code van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen)

Ook zijn wij voortdurend bezig met de ontwikkeling van onze dienstverlening. Nieuwe technieken en tools testen en beoordelen wij op kwaliteit en bruikbaarheid, waarna we deze implementeren in onze aanpak. Ons doel? Het leveren van de beste kwaliteit in combinatie met het bieden van optimale afstemming op klantwensen en kandidaatvriendelijkheid. Kijk ook bij Co-creatie voor onze aanpak in maatwerk assessments.

 

We verzorgen onze assessments online of offline op onze locatie in Breda. Welke vorm dan ook, het is belangrijk dat kandidaten in een rustige en veilige omgeving kunnen werken. Samen met klanten bepalen we hoe we dit het best kunnen waarborgen. Voor meer informatie over onze assessments kun je contact opnemen via 076 - 549 84 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie over onze assessments?

Heb je vragen, wil je persoonlijk advies of een kandidaat aanmelden? Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 12 uur contact met je op. 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht