076 549 84 21

Werkstress 

Balans tussen meeveren & regie hebben

Hoe zit het met jouw stress op werk? De scheiding tussen werk en privé is nog nooit zo vaag geweest als nu en dat kán veel impact hebben. Hoe voorkom jij dat je hier last van krijgt?

Wij vinden het altijd belangrijk om regelmatig in te checken en te onderzoeken of je nog voldoende uitdaging ervaart in je werk. Is deze teveel of….misschien wel te weinig? Want ook dat laatste kan stress opleveren. Hoe is bij jou de balans tussen uit & aan en tussen meeveren & regie hebben? 

Voorkomen is beter dan genezen

Dat klinkt misschien wel heel logisch, maar handel jij hier ook na? Voorkom stilstand en ga juist nu voor grip op stress, positieve energie en veerkracht. Werk duurzaam aan een fundament waarop je straks kunt verder bouwen. En dat hoeft niet meteen een enorme investering te zijn. Met slimme, praktische oplossingen kan jij jezelf in je kracht zetten! 

Stress

Praktische tips om werkstress te voorkomen

Er zijn verschillende thema's en werkkenmerken die te maken hebben met werkstress. Vraag nu hieronder de praktische tips aan zodat jij stress kunt inzetten om jouw doelen te bereiken!

Tips voor grip op Werkstress


Werkstress en relevante artikelen

Hieronder vind je artikelen en informatie die aansluiten op het thema Werkstress;

Programma's voor meer grip!

Wil jij werkstress verhelpen, of juist voorkomen? Hieronder vind je onze programma's die zorgen voor meer grip én die jou in je kracht zetten!