076 549 84 21
Bij V&O doen we offline en online assessments; juist nu kan dat een uitkomst zijn. In beide varianten gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Veel aspecten gaan online en offline hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Deze blog geeft je inzicht in de verschillen, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste oplossing is.
Stress is zo’n normaal onderdeel van ons leven geworden, dat we niet eens meer de signalen herkennen. Totdat het te laat is. En dat is jammer, want stress is nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Leer je om naast inspanning ook ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken.
Hoe blijf jij effectief handelen en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar meebeweegt en volgt, maar ook je eigen koers vaart en krachtig blijft? Ons antwoord is Persoonlijk Leiderschap , want dat zorgt voor een fundament waarop jij kunt terugvallen..

Coaching

Een partner in ontwikkeling

Als professional streef je naar ontwikkeling van jouw kennis, vaardigheden en effectiviteit en naar verbetering van je resultaten. Op eigen kracht kom je vaak een heel eind, maar soms heb je meer nodig om de volgende stap te zetten. Coaching kan dan de oplossing bieden. Met coaching gaan we in op wat voor jou het meest belangrijk is en hoe je jouw doelen op een effectieve, duurzame manier kunt bereiken. Door ‘over te spelen’ met een ervaren coach word je voortdurend gestimuleerd én ondersteund in het ontwikkelen van nieuw gedrag dat jou krachtiger maakt. Zo zijn we elkaars partner in ontwikkeling.


Onze werkwijze: Ontwikkelkracht

Als je coaching goed aanpakt, is dit een zeer effectieve manier van ontwikkelen. Wij werken met ons model Ontwikkelkracht om tot duurzame resultaten te komen. Onze aanpak gaat uit van gezamenlijke verantwoordelijkheid voor succes: 

  • De professional zelf die inzet levert, intrinsiek gemotiveerd is en eigen regie toont
  • De organisatie die op het werk ontwikkeling faciliteert en nieuw gedrag bekrachtigt
  • De coach die zorgt voor kwaliteit, professionaliteit en goede procesregie

Door goed samen te werken en behoeften, aanpak en resultaten voortdurend te evalueren, krijgen onze coachtrajecten maximale leerwaarde. 

 

Zo ontketenen wij samen jouw kracht!

 ontwikkelkracht v2

Coaching op maat

Coaching kan worden ingezet op verschillende niveaus en bij verschillende vraagstukken. Naast het maatwerk dat wij leveren, bieden wij ook een aantal vaste programma's aan die als vraagstuk veelvuldig voorkomen. Graag gaan wij in gesprek om samen te bepalen welke coaching het beste aansluit bij jouw vraag. Neem contact op via 076 - 549 84 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvend intake gesprek.

coaching op maat def


We verzorgen onze coaching online of offline op onze locatie in Breda. Welke vorm dan ook, het is belangrijk dat coach en coachee in een rustige en veilige omgeving kunnen samenwerken. Samen met klanten bepalen we hoe we dit het best kunnen waarborgen. Voor meer informatie over coaching kun je contact opnemen via 076 - 549 84 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over onze coachtrajecten? 

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht