076 549 84 21
Persoonlijke groei & ontwikkeling houdt je sterk en maakt je krachtig! Jij bent de hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis. Je bepaalt zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving.
Benieuwd naar wie we zijn en waarom wij doen wat we doen? Neem dan een kijkje bij Over Ons. Mocht je interesse hebben in een kennismaking met een van onze ontwikkelfans, wij horen graag van je!
“Ik wist wel dat er iets was waar ik aan moest werken, maar wat dat was, dat was niet zo duidelijk.” - Tomas van Woerkom, consultant bij Anderson MacGyver.

Coaching

Een partner in ontwikkeling

Als professional streef je naar ontwikkeling van jouw kennis, vaardigheden en effectiviteit en naar verbetering van je resultaten. Op eigen kracht kom je vaak een heel eind, maar soms heb je meer nodig om de volgende stap te zetten. Coaching kan dan de oplossing bieden. Met coaching gaan we in op wat voor jou het meest belangrijk is en hoe je jouw doelen op een effectieve, duurzame manier kunt bereiken. Door ‘over te spelen’ met een ervaren coach word je voortdurend gestimuleerd én ondersteund in het ontwikkelen van nieuw gedrag dat jou krachtiger maakt. Zo zijn we elkaars partner in ontwikkeling.


Onze werkwijze: Ontwikkelkracht

Als je coaching goed aanpakt, is dit een zeer effectieve manier van ontwikkelen. Wij werken met ons model Ontwikkelkracht om tot duurzame resultaten te komen. Onze aanpak gaat uit van gezamenlijke verantwoordelijkheid voor succes: 

  • De professional zelf die inzet levert, intrinsiek gemotiveerd is en eigen regie toont
  • De organisatie die op het werk ontwikkeling faciliteert en nieuw gedrag bekrachtigt
  • De coach die zorgt voor kwaliteit, professionaliteit en goede procesregie

Door goed samen te werken en behoeften, aanpak en resultaten voortdurend te evalueren, krijgen onze coachtrajecten maximale leerwaarde. 

 

Zo ontketenen wij samen jouw kracht!

 ontwikkelkracht v2

Coaching op maat

Coaching kan worden ingezet op verschillende niveaus en bij verschillende vraagstukken. Naast het maatwerk dat wij leveren, bieden wij ook een aantal vaste programma's aan die als vraagstuk veelvuldig voorkomen. Graag gaan wij in gesprek om samen te bepalen welke coaching het beste aansluit bij jouw vraag. Neem contact op via 076 - 549 84 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvend intake gesprek.

coaching op maat def


We verzorgen onze coaching online of offline op onze locatie in Breda. Welke vorm dan ook, het is belangrijk dat coach en coachee in een rustige en veilige omgeving kunnen samenwerken. Samen met klanten bepalen we hoe we dit het best kunnen waarborgen. Voor meer informatie over coaching kun je contact opnemen via 076 - 549 84 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over onze coachtrajecten? 

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.