076 549 84 21
Persoonlijke groei & ontwikkeling houdt je sterk en maakt je krachtig! Jij bent de hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis. Je bepaalt zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving.
Benieuwd naar wie we zijn en waarom wij doen wat we doen? Neem dan een kijkje bij Over Ons. Mocht je interesse hebben in een kennismaking met een van onze ontwikkelfans, wij horen graag van je!
“Ik wist wel dat er iets was waar ik aan moest werken, maar wat dat was, dat was niet zo duidelijk.” - Tomas van Woerkom, consultant bij Anderson MacGyver.

Training & Ontwikkeling 

Gericht werken aan jouw professionele ontwikkeling

De toekomst van organisaties ziet er anders uit: we evolueren van hiërarchie naar netwerkstructuren, van vaste functies naar dynamische rollen, en van vaststaande kaders naar eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Als toekomstgerichte professional moet je voortdurend aan je ontwikkeling werken. Maar hoe blijf je zowel krachtig als flexibel? En welke combinatie van traditionele vaardigheden en 21st Century skills heb je nodig om succesvol te zijn?

Ontdek de antwoorden bij ons en geef je carrière een krachtige boost!

Verschoor & Oudshoorn werkt met het 5 krachtenmodel; een raamwerk van eigenschappen en competenties die je nodig hebt om in de toekomst succesvol te zijn. Dit model zorgt voor een duurzame balans tussen presteren, ontwikkeling en werkgeluk. Voor elke kracht zijn gerichte trainingen ontwikkeld, waarmee jij effectief aan jouw professionele groei werkt. Wij noemen dat krachttraining!

Transformeer je carrière en blijf sterk en flexibel met onze gespecialiseerde trainingen. Ontdek hoe je kunt profiteren van ons 5 Krachtenmodel en maak de volgende stap naar succes!

Bekijk onze jaarkalender

Onze krachttrainingen zijn op alle mogelijke manieren te combineren:

  • Een losstaande training die je op een aantal momenten per jaar kunt volgen.
  • De 5 trainingen binnen één kracht als programma, voor structurele aandacht en een langdurig effect.
  • Een zelfgekozen combinatie van trainingen voor o.a. traineeships, academies of professional development programma's

En omdat iedereen anders leert, bekijken we per vraagstuk wat de beste oplossing is. We werken zowel offline als blended, incompany of open en maken ook de combinatie tussen training en persoonlijke coaching. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden.

banner kracht cirkel

Onze werkwijze

Als experts in ontwikkeling weten wij wat professionals beweegt en wat er nodig is om hen optimaal te laten presteren. Daarbij zijn wij altijd scherp op het rendement van onze trainingen voor de organisatie. Verschoor & Oudshoorn heeft haar eigen visie op succesvol ontwikkelen vastgelegd in het model Ontwikkelkracht. Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact op om eens goed te sparren.

Ervaringsgericht leren

Ervaringsgericht leren komt bij ons sterk terug in verschillende programma's gericht op persoonlijk leiderschap en golf. Hierbij werken we met deelnemers aan hun persoonlijke thema’s en hun vaardigheden door golf in te zetten als metafoor en oefeninstrument, als ideale manier om ervaringsgericht te leren. Klik op een van onderstaande linkjes voor meer informatie over deze progamma's.