076 549 84 21
Bij V&O doen we offline en online assessments; juist nu kan dat een uitkomst zijn. In beide varianten gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Veel aspecten gaan online en offline hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Deze blog geeft je inzicht in de verschillen, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste oplossing is.
Vanwege het Coronavirus (COVID-19) passen we ons allemaal aan. Alleen dan komen we er samen uit! Hier lees je meer over onze werkwijze gedurende deze bijzondere periode.
De veranderingen gaan sneller dan ons aanpassingsvermogen en we worden uit onze patronen en voorkeuren gedwongen. Hoe ga je daar goed mee om? Zoek de samenwerking op en lees hier onze tips en adviezen.
Stress is zo’n normaal onderdeel van ons leven geworden, dat we niet eens meer de signalen herkennen. Totdat het te laat is. En dat is jammer, want stress is nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Leer je om naast inspanning ook ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken.

Training

Bewust investeren

Professionals en managers van vandaag hebben zelfontwikkeling hoog in het vaandel staan. Professionals committeren zich graag aan een organisatie die in hen investeert. En in ruil hiervoor krijg je als manager loyale en betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en goed presteren. Bij de investering in training snijdt het mes  aan twee kanten.

Als experts in ontwikkeling weten wij wat professionals beweegt en wat er nodig is om hen optimaal te laten presteren. Daarbij zijn wij altijd scherp op het rendement van onze trainingen voor de organisatie.

ontwikkelkracht v2

Soorten training

Een training verzorgen wij zowel als individueel traject als in groepsverband. Thema's van onze trainingen:

Ook bieden wij programma's voor het ontwikkelen van Professionele vaardigheden. Denk hierbij aan: Gesprekstechnieken, Feedback, Feedforward, Vergadertechnieken, Timemanagement. 

Neem voor meer informatie hierover contact op: 076 - 549 84 21

Onze werkwijze

Mits goed ingezet, kan het trainen van je mensen een waardevolle investering zijn. Allereerst moet je een helder beeld hebben van het verwachte resultaat van een training en hoe deze aansluit op de doelstellingen van de organisatie. Daarnaast is draagvlak en motivatie bij de deelnemers van essentieel belang; zij moeten bereid zijn in zichzelf te investeren en zich te ontwikkelen als professional.

Tot slot heeft geen enkele training een blijvend rendement zonder goede borging van de kennis, vaardigheden en leereffecten in jouw organisatie. Bij onze trainingen dragen we gezamenlijk met de deelnemers en de organisatie de verantwoordelijkheid voor succes. En dat zorgt voor blijvende ontwikkeling en groei.

Meer informatie over onze trainingen?

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht