076 549 84 21
Bij V&O doen we offline en online assessments; juist nu kan dat een uitkomst zijn. In beide varianten gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Veel aspecten gaan online en offline hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Deze blog geeft je inzicht in de verschillen, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste oplossing is.
Stress is zo’n normaal onderdeel van ons leven geworden, dat we niet eens meer de signalen herkennen. Totdat het te laat is. En dat is jammer, want stress is nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Leer je om naast inspanning ook ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken.
Hoe blijf jij effectief handelen en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar meebeweegt en volgt, maar ook je eigen koers vaart en krachtig blijft? Ons antwoord is Persoonlijk Leiderschap , want dat zorgt voor een fundament waarop jij kunt terugvallen..

Training

Gericht werken aan jouw professionele ontwikkeling

De organisatie van de toekomst gaat er anders uitzien: we gaan van hiërarchie naar een netwerkstructuur, van functies naar rollen en van vaststaande kaders naar eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Om als professional van de toekomst succesvol te zijn, zal je daarom blijvend aan je ontwikkeling moeten werken. Hoe blijf je krachtig én flexibel tegelijk en welke mix van traditionele vaardigheden en 21st Century skills heb je nodig?

Verschoor & Oudshoorn werkt met het 5 krachtenmodel; een raamwerk van eigenschappen en competenties die je nodig hebt om in de toekomst succesvol te zijn. De 5 krachten zorgen voor een duurzame balans tussen presteren, ontwikkeling en werkgeluk. Per kracht zijn 5 trainingen ontwikkeld, waarmee je gericht werkt aan jouw professionele ontwikkeling. Krachttraining noemen we dat!

Onze krachttrainingen zijn op alle mogelijke manieren te combineren:

  • Een losstaande training die je op een aantal momenten per jaar kunt volgen.
  • De 5 trainingen binnen één kracht als programma, voor structurele aandacht en een langdurig effect.
  • Een zelfgekozen combinatie van trainingen voor o.a. traineeships, academies of professional development programma's

En omdat iedereen anders leert, bekijken we per vraagstuk wat de beste oplossing is. We werken zowel offline als blended, incompany of open en maken ook de combinatie tussen training en persoonlijke coaching. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden.

banner kracht cirkel

Onze werkwijze

Als experts in ontwikkeling weten wij wat professionals beweegt en wat er nodig is om hen optimaal te laten presteren. Daarbij zijn wij altijd scherp op het rendement van onze trainingen voor de organisatie. Verschoor & Oudshoorn heeft haar eigen visie op succesvol ontwikkelen vastgelegd in het model Ontwikkelkracht. Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact op om eens goed te sparren.

Ervaringsgericht leren

Ervaringsgericht leren komt bij ons sterk terug in verschillende programma's gericht op persoonlijk leiderschap en golf. Hierbij werken we met deelnemers aan hun persoonlijke thema’s en hun vaardigheden door golf in te zetten als metafoor en oefeninstrument, als ideale manier om ervaringsgericht te leren. Klik op een van onderstaande linkjes voor meer informatie over deze progamma's.