076 549 84 21
Bij V&O doen we offline en online assessments; juist nu kan dat een uitkomst zijn. In beide varianten gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Veel aspecten gaan online en offline hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Deze blog geeft je inzicht in de verschillen, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste oplossing is.
Stress is zo’n normaal onderdeel van ons leven geworden, dat we niet eens meer de signalen herkennen. Totdat het te laat is. En dat is jammer, want stress is nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Leer je om naast inspanning ook ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken.
Hoe blijf jij effectief handelen en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar meebeweegt en volgt, maar ook je eigen koers vaart en krachtig blijft? Ons antwoord is Persoonlijk Leiderschap , want dat zorgt voor een fundament waarop jij kunt terugvallen..

Teamontwikkeling

Samenwerken in een team

'Het is niet de sterkste, slimste of snelste, maar degene die zich het best kan aanpassen aan veranderende omstandigheden, die overleeft.' Aldus Darwin.

Met teams werkt het net zo. Het vraagt om balans, veerkracht en bovenal een sterk fundament om keer op keer effectief samen te werken en tot het gewenste resultaat te komen. Beschikt jouw team over deze eigenschappen?

Met teamontwikkeling bouw je aan het fundament van je team en leg je de basis voor betere prestaties. Teamleden maken een sterkere verbinding met elkaar en werken effectiever samen. Er is openheid, vertrouwen en men neemt uit eigen beweging verantwoordelijkheid en initiatief. Het gevolg van teamontwikkeling: Betere resultaten en een team dat met plezier presteert.

Teamontwikkeling voor jouw team?

Ben jij als leidinggevende of manager op zoek naar een manier om je team beter te laten samenwerken? Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar je team staat en welke stappen je het beste kunt nemen. Bel ons 076 549 84 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen wij contact met je op.

Teamontwikkeling VO

Onze aanpak bij teamontwikkeling

Verschoor & Oudshoorn heeft ruime ervaring met teamontwikkeling en het versterken van teams. Tijdens onze teamontwikkeltrajecten werk je met een vaste teamcoach. Je gaat aan de slag met krachtige en beproefde methodieken, zoals het teammodel van Lencioni en Insights Discovery®. Onze filosofie daarbij is dat teamleden eerst een krachtige verbinding met elkaar moeten leggen om daarna gericht te werken aan samenwerking in een team en het neerzetten van goede prestaties.

Teamontwikkeling VO 18

 

Meer weten over Teamontwikkeling?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht