076 549 84 21
Persoonlijke groei & ontwikkeling houdt je sterk en maakt je krachtig! Jij bent de hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis. Je bepaalt zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving.
Benieuwd naar wie we zijn en waarom wij doen wat we doen? Neem dan een kijkje bij Over Ons. Mocht je interesse hebben in een kennismaking met een van onze ontwikkelfans, wij horen graag van je!
“Ik wist wel dat er iets was waar ik aan moest werken, maar wat dat was, dat was niet zo duidelijk.” - Tomas van Woerkom, consultant bij Anderson MacGyver.

Teamontwikkeling

Samenwerken in een team

'Het is niet de sterkste, slimste of snelste, maar degene die zich het best kan aanpassen aan veranderende omstandigheden, die overleeft.' Aldus Darwin.

Met teams werkt het net zo. Het vraagt om balans, veerkracht en bovenal een sterk fundament om keer op keer effectief samen te werken en tot het gewenste resultaat te komen. Beschikt jouw team over deze eigenschappen?

Met teamontwikkeling bouw je aan het fundament van je team en leg je de basis voor betere prestaties. Teamleden maken een sterkere verbinding met elkaar en werken effectiever samen. Er is openheid, vertrouwen en men neemt uit eigen beweging verantwoordelijkheid en initiatief. Het gevolg van teamontwikkeling: Betere resultaten en een team dat met plezier presteert.

Teamontwikkeling voor jouw team?

Ben jij als teamleider of leidinggevende op zoek naar manieren om jouw team naar een hoger niveau te brengen? Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar je team staat en welke stappen je het beste kunt nemen. Bel ons 076 549 84 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen wij contact met je op.

Teamontwikkeling VO

Onze aanpak bij teamontwikkeling

Verschoor & Oudshoorn heeft ruime ervaring met teamontwikkeling en het versterken van teams. Tijdens onze teamontwikkeltrajecten werk je met een vaste teamcoach. Je gaat aan de slag met krachtige en beproefde methodieken, zoals het teammodel van Lencioni en Insights Discovery®. Onze filosofie daarbij is dat teamleden eerst een krachtige verbinding met elkaar moeten leggen om daarna gericht te werken aan samenwerking in een team en het neerzetten van goede prestaties.

Teamontwikkeling VO 18

 

Meer weten over Teamontwikkeling?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.