076 549 84 21
Bij V&O doen we offline en online assessments; juist nu kan dat een uitkomst zijn. In beide varianten gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Veel aspecten gaan online en offline hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Deze blog geeft je inzicht in de verschillen, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste oplossing is.
Vanwege het Coronavirus (COVID-19) passen we ons allemaal aan. Alleen dan komen we er samen uit! Hier lees je meer over onze werkwijze gedurende deze bijzondere periode.
De veranderingen gaan sneller dan ons aanpassingsvermogen en we worden uit onze patronen en voorkeuren gedwongen. Hoe ga je daar goed mee om? Zoek de samenwerking op en lees hier onze tips en adviezen.
Stress is zo’n normaal onderdeel van ons leven geworden, dat we niet eens meer de signalen herkennen. Totdat het te laat is. En dat is jammer, want stress is nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Leer je om naast inspanning ook ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken.

Teamontwikkeling

Samenwerken in een team

'Het is niet de sterkste, slimste of snelste, maar degene die zich het best kan aanpassen aan veranderende omstandigheden, die overleeft.' Aldus Darwin.

Met teams werkt het net zo. Het vraagt om balans, veerkracht en bovenal een sterk fundament om keer op keer effectief samen te werken en tot het gewenste resultaat te komen. Beschikt jouw team over deze eigenschappen?

Met teamontwikkeling bouw je aan het fundament van je team en leg je de basis voor betere prestaties. Teamleden maken een sterkere verbinding met elkaar en werken effectiever samen. Er is openheid, vertrouwen en men neemt uit eigen beweging verantwoordelijkheid en initiatief. Het gevolg van teamontwikkeling: Betere resultaten en een team dat met plezier presteert.

Teamontwikkeling voor jouw team?

Ben jij als leidingegevende of manager op zoek naar een manier om je team beter te laten samenwerken? Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar je team staat en welke stappen je het beste kunt nemen. 

Wil je gelijk aan de slag en ben je benieuwd naar onze werkwijze? Doe mee!

Met mijn team naar de top!

Teamontwikkeling VO

Onze aanpak bij teamontwikkeling

Verschoor & Oudshoorn heeft ruime ervaring met teamontwikkeling en het versterken van teams. Tijdens onze teamontwikkeltrajecten werk je met een vaste teamcoach. Je gaat aan de slag met krachtige en beproefde methodieken, zoals het teammodel van Lencioni en Insights Discovery®. Onze filosofie daarbij is dat teamleden eerst een krachtige verbinding met elkaar moeten leggen om daarna gericht te werken aan samenwerking in een team en het neerzetten van goede prestaties.

Teamontwikkeling VO 18

 

Meer weten over Teamontwikkeling?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht