076 549 84 21
Bij V&O doen we offline en online assessments; juist nu kan dat een uitkomst zijn. In beide varianten gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Veel aspecten gaan online en offline hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Deze blog geeft je inzicht in de verschillen, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste oplossing is.
Stress is zo’n normaal onderdeel van ons leven geworden, dat we niet eens meer de signalen herkennen. Totdat het te laat is. En dat is jammer, want stress is nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Leer je om naast inspanning ook ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken.
Hoe blijf jij effectief handelen en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar meebeweegt en volgt, maar ook je eigen koers vaart en krachtig blijft? Ons antwoord is Persoonlijk Leiderschap , want dat zorgt voor een fundament waarop jij kunt terugvallen..

Loopbaanadvies

De juiste richting 

Je staat voor een moeilijke keuze in je loopbaan. Het is lastig om te kiezen welke richting je uit wilt gaan in je werk. 

  • Wil ik in mijn huidige rol blijven of maak ik die switch?
  • Als ik switch, is dit dan haalbaar voor mij?
  • Wil ik doorgroeien? Maar in welke richting dan?
  • Hoe krijg ik weer plezier in mijn werk?
  • Welk beroep past nu echt bij mij?

Je zoekt handvatten die je helpen om je loopbaan zo passend en effectief mogelijk in te richten. Je zoekt iemand om mee te sparren over jouw groeimogelijkheden, over wat jij kunt en waar jij nu echt blij van wordt. Met ons loopbaanadvies krijg jij de juiste loopbaanbegeleiding. Wij geven je inzicht in jouw eigen professionele profiel en ondersteunen jou bij het vinden van de juiste richting.

Vrijblijvend intakegesprek

VO man 1

Loopbaanbegeleiding op maat

Om inzicht te krijgen in waar jouw mogelijkheden liggen, bieden wij verschillende programma's aan. Je kunt kiezen voor een loopbaanassessment. Dit is een kort en krachtig programma waarmee je op een snelle en efficiënte manier aan de slag gaat bij het vinden van de juiste richting. Zoek je naar een intensievere aanpak, dan kun je kiezen voor loopbaancoaching

Duurzame keuzes

Met ons loopbaanadvies krijg je loopbaanbegeleiding op maat. Wij helpen je om jouw loopbaanpad verder uit te stippelen. Altijd met een programma wat aansluit op jouw behoeften en welke antwoord geeft op jouw specifieke loopbaanvragen. Samen met een ervaren loopbaancoach (psycholoog) onderzoek je de beste manier waarop jij je loopbaan effectief kunt inrichten en bij wat voor soort bedrijven. We onderzoeken welke werkomgeving bij jou past. Je krijgt inzicht in wat aansluit bij jouw talenten, waarden en drijfveren en kunt gaan voor duurzame keuzes!

Loopbaanadvies - wat levert het jou op?

  • Meer inzicht in persoonlijkheid, drijfveren en werkstijl

  • Inzicht in wat jouw talenten en kwaliteiten zijn 

  • Inzicht in wat voor jou de optimale werkomgeving is

  • Concreet en helder advies waar jij direct mee aan de slag kunt

  • Een professionele en persoonlijke aanpak voor een belangrijk keuze! 

Meer informatie over loopbaanadvies?

Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen binnen 12 uur contact met je op. Je kunt ons ook bellen 076 549 84 21

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht