076 549 84 21
Persoonlijke groei & ontwikkeling houdt je sterk en maakt je krachtig! Jij bent de hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis. Je bepaalt zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving.
Benieuwd naar wie we zijn en waarom wij doen wat we doen? Neem dan een kijkje bij Over Ons. Mocht je interesse hebben in een kennismaking met een van onze ontwikkelfans, wij horen graag van je!
“Ik wist wel dat er iets was waar ik aan moest werken, maar wat dat was, dat was niet zo duidelijk.” - Tomas van Woerkom, consultant bij Anderson MacGyver.

Loopbaanadvies

De juiste richting in je loopbaan

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan. Je zit al even op dezelfde plek, of hebt net een stap gezet, maar het geeft geen rust. Dit kan omdat je uitgekeken bent op je branche of werk, maar ook vanwege veranderingen in je gezondheid of omdat je leeftijdsbestendige keuzes wil maken.

Het vormgeven van je loopbaan kan uitdagend zijn, want de keuzes die je maakt hebben een grote impact op je leven. Logisch dat je daar goed over na wil denken en sparring, advies en begeleiding zoekt. Om tot goede antwoorden te komen, moet je eerst de juiste vragen stellen:

  • Wat heb ik te winnen en te verliezen bij een volgende stap?
  • Waar liggen mijn talenten en wat zijn mijn belangrijkste drijfveren?
  • Bij welke rollen en organisaties sluit mijn professionele profiel het best aan?
  • Wat geeft mij de voldoening en de energie op de lange termijn?
  • Hoe sluiten mijn ambities en keuzes aan bij andere onderdelen van mijn leven?

Vrijblijvend intakegesprek

Loopbaanadvies


Loopbaanondersteuning en advies op maat

Om jou met deze vragen verder te helpen bieden wij loopbaanondersteuning en advies door middel van verschillende loopbaanprogramma’s aan. Programma’s die concrete handvatten geven om je loopbaan zo passend en effectief mogelijk in te richten. Waarin je met ervaren psychologen en loopbaanbegeleiders kunt sparren over jouw groeimogelijkheden.

Ben je op zoek naar een  krachtig programma waarmee je op een snelle en efficiënte manier aan de slag gaat met het vinden van de juiste richting, dan is een Loopbaanassessment passend. Dit programma duurt een halve tot hele dag en levert een concreet rapport op waarmee jijzelf de volgende stappen kunt zetten. Zoek je meer begeleiding in je keuzeproces en bijvoorbeeld in het leren van sollicitatievaardigheden dan is juist Loopbaancoaching interessant. Speel je in bredere zin met de vraag hoe je meer voldoening kunt halen uit je werk en leven, dan is een Persoonlijk Leiderschap traject wellicht hetgeen wat je zoekt. Een andere loopbaanstap kan dan een van de uitkomsten zijn, maar dat hoeft niet.

Wij starten altijd eerst met een uitgebreide intake zodat jij ook echt het programma vindt dat past bij jouw vraag.

Duurzame keuzes

Met ons loopbaanadvies krijg jij de juiste loopbaanbegeleiding op maat. Wij geven je inzicht in jouw eigen professionele profiel en ondersteunen je bij het vinden van de juiste richting. Het is interessant voor iedereen die een gefundeerde keuze wil maken in zijn of haar loopbaan, bijvoorbeeld overweegt om zelfstandige te worden, een opleiding te gaan volgen of voor als je een totale switch wil maken.

Vrijblijvend intakegesprek

 

Loopbaanadvies - wat levert het jou op?

  • Meer inzicht in persoonlijkheid, drijfveren en werkstijl

  • Inzicht in wat jouw talenten en kwaliteiten zijn 

  • Inzicht in wat voor jou de optimale werkomgeving is

  • Concreet en helder advies waar jij direct mee aan de slag kunt

  • Een professionele en persoonlijke aanpak voor een belangrijk keuze! 

Meer informatie over loopbaanadvies?

Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen binnen 12 uur contact met je op. Je kunt ons ook bellen 076 549 84 21

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.