076 549 84 21

De wereld verandert snel en organisaties veranderen mee. Het tempo gaat omhoog, er is minder voorspelbaarheid en de noodzaak om je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden wordt groter. De vraag die wij als adviesbureau onszelf stellen is: Wat betekent dit voor de professional en de organisatie van de toekomst?

Op individueel niveau vindt ook veel verandering plaats. Het werk en het leven wordt dynamischer en veelzijdiger voor professionals. Daarnaast hebben we tegenwoordig veel meer behoefte aan verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. We bepalen graag zelf wat we willen, waar we dat doen en voor/met wie. Kortom, eigen invloed en regie worden steeds belangrijker.

Voor organisaties vraagt het ook om een andere manier van selecteren, beoordelen en ontwikkelen van professionals. Naast functionele competenties worden persoonlijke eigenschappen steeds belangrijker. De 5 belangrijkste zetten we voor je op een rij:

1. Omgaan met onzekerheid en druk
2. Presteren op een constant niveau
3. Probleemoplossend vermogen
4. Effectief samenwerken in teams
5. Voortdurend aanpassen en ontwikkelen

Wij vertalen deze mix aan eigenschappen naar een professioneel profiel dat uitgaat van 5 krachten, die iedere professional nodig heeft om succesvol te zijn en met plezier te presteren, ongeacht de rol of organisatie waarin hij of zijn werkt. Met dit profiel wordt helder wat iemand kan doen om zichzelf te ontwikkelen als professional en talenten en eigenschappen om te zetten naar effectief gedrag.

De 5 krachten

Veerkracht: Jouw vermogen om met tegenslag en weerstand om te gaan en mentaal en fysiek te blijven functioneren onder druk.

Daadkracht: Jouw vermogen om ideeën en plannen effectief om te zetten in concrete acties en resultaten.

Denkkracht: Jouw vermogen om problemen op te lossen in bestaande en nieuwe situaties door middel van analyse en creativiteit.

Sociale Kracht: Jouw vermogen om succesvol samen te werken richting gezamenlijke doelen, vanuit jouw unieke bijdrage in een team.

Veranderkracht: Jouw vermogen om verandering te omarmen en hier een actieve bijdrage aan te leveren voor jouw omgeving en je eigen ontwikkeling.

banner kracht cirkel

 

Nieuwsgierig naar hoe jij je medewerkers meer in hun kracht zet, of hoe je zelf meer in je kracht kunt staan? 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Uiteraard kun je ons ook bellen: 076 - 549 84 21

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.