076 549 84 21
Toon alle items

Jij wilt toch ook écht geraakt worden? Achter de clichés van unique selling points ligt de ware ziel van de organisatie. Storytelling is een krachtig instrument om die ziel bloot te leggen en in een boeiend, authentiek verhaal te pakken. Wij hebben aan den lijve ondervonden wat de impact kan zijn van storytelling voor zowel merk- als organisatieontwikkeling. Diepe drijfveren komen aan de oppervlakte en voor lief genomen passie wordt weer springlevend.

Storytelling geeft ondersteuning bij organisatieveranderingen, coaching en teamontwikkeling. Lees hier ons "waarom":

Ontketen de kracht ampersant 1

Waar mensen samenwerken, ontstaat energie. Delen van kennis en creativiteit met ieder zijn eigen taken en kwaliteiten zorgt voor verbinding; aan het hogere bedrijfsdoel en aan elkaar. Verbinding ontstaat door ontwikkeling. Elke organisatie en iedereen heeft dit nodig. Ontwikkeling is de zuurstof die doet groeien. Zelf worden we ook gemotiveerd door groei. Door de overtuiging morgen beter te zijn dan vandaag. Sterker, scherper,  kritischer. Samen formuleren we een heldere ontwikkelingsvisie, bouwen we onze relatie vanuit vertrouwen en bieden we ruimte aan impact op de werkvloer. Duurzame ontwikkeling vanuit jouw kracht en context, bewustwording en empowerment vanuit een innerlijk proces. Het is onze voornaamste taak jou te laten schitteren, zodat je presteert op de toppen van je kunnen. Je voelt verandering, aandacht en erkenning en neemt verantwoordelijkheid. Wij gaan door het vuur om jouw ontwikkeling mogelijk te maken. Respect, integriteit en zorgvuldigheid zijn absolute voorwaarden om resultaat te leveren. Onze lange historie rust op een grote betrokkenheid en de intrinsieke wil om de kracht te ontketenen.

 

Ook benieuwd naar wat Storytelling kan doen voor jouw organisatie of team? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op voor een vrijblijvend gesprek!