076 549 84 21

Kracht van Kalmte

Je bent super goed voorbereid: thuis heb je geoefend, voor de spiegel gestaan om krachtig te leren staan en ook je partner en collega hebben je een hart onder de riem gestoken. Maar op het moment dat het moet gebeuren, kom je niet lekker uit de verf. Door de spanning ben je niet jezelf en maak je geen contact met je omgeving. Hoe kan het toch dat je vaak wel weet wat je moet doen, maar het dan toch niet uitpakt zoals jij voor ogen had? Die belangrijke presentatie, dat pittige gesprek of een pitch voor dat goede idee... Allemaal momenten waarop je geen spanning wilt ervaren, maar het er toch is en het je prestatie beïnvloedt.

Stevig staan

Hoe mooi zou het zijn als je kan genieten van uitdagende of spannende momenten. Dat je niet bezig bent met hoe je overkomt, wat de gevolgen zijn als het mislukt en de beren op de weg, maar dat je in het moment bent en vertrouwen hebt in jezelf. Dat je juist door jouw rust, kracht uitstraalt.

Bij de training Kracht van Kalmte leer je hoe je in plaats van presteren op basis van wilskracht en allerlei verwachtingen, kunt presteren vanuit stille kracht. Dat doe je via de fysieke weg: je krijgt fysieke tools om mentaal rustig te blijven. Dit pad is goud om jezelf te blijven onder druk. Je leert met 3 technieken je lichaam tot rust te brengen, zodat je mentaal meer ruimte ervaart. Dat leert hoe je spanning direct kunt verlagen, hoe je op duurzame manier ontspanning kan trainen en hoe je verbeeldingskracht kunt gebruiken om je voor te bereiden. Dit maakt de weg vrij voor echte impact op jouw omgeving, vanuit kalmte én kracht.

Het programma

Deze training duurt één werkdag en wordt gegeven door een Arbeids- & Organisatiepsycholoog. We gebruiken wijsheden en technieken die helemaal teruggaan naar de Oosterse filosofie en krijgskunst van duizenden jaren geleden. Je ontdekt welke drie obstakels je te overwinnen hebt en wat i-kracht is. Ook maak je kennis met de mentale tool visualisatie, wat veel wordt gebruikt in de topsport, maar eigenlijk een eeuwenoude techniek is.

De Kracht van Kalmte is een ervaringsgerichte training! Ervaring is immers de beste leermeester. Door te ervaren hoe de technieken voor jou werken, haal je jouw eigen persoonlijke kracht naar boven.

Wat levert deze training jou op?

  • Je werkt aan getraind zelfvertrouwen; letterlijk en figuurlijk steviger staan.
  • Je kan jezelf veilig verklaren onder alle omstandigheden, óók bij een presentatie of lastig gesprek!
  • Je ervaart meer ontspanning en ontdekt jouw kalme kracht.
  • Je ervaart minder druk en je bent met je aandacht meer in het hier en nu.
  • Door jouw kalmte, kan je beter afstemmen en verbinden met anderen.

Meer weten of direct aanmelden?

Heb jij interesse om deel te nemen aan deze training? Meld je dan direct aan via het formulier hieronder. Heb je nog vragen? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen, we informeren je graag verder. We zijn bereikbaar via 076 549 84 21.

Aanmelden

Vul hier uw naam in.

Vul hier uw email adres in.

Vul hier uw telefoonnummer in.

Invalid Input

Please let us know your message.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Direct aanmelden

Schrijf je direct in via het aanmeldformulier

Aanmelden training

Praktisch

Locatie

Omgeving Breda

Investering € 600,- (excl. BTW) p.p. Duur 1 dag Vorm Offline Groepsgrootte 4 tot 8 personen

Data

10 september 2024 09:30 uur - 16:30 uur