076 549 84 21

Energiemanagement

In onze wereld van onbeperkte technologische mogelijkheden en voortdurende ontwikkelingen staan we bijna nooit meer uit. We vullen onze beschikbare tijd steeds meer met activiteiten, maar we investeren te weinig in onze rust en oplaadmomenten. Dat kan niet eeuwig goed gaan. In het zoeken naar de juiste balans is het moeilijk om:

  • Al je ambities en behoeften in jouw beschikbare tijd te realiseren.
  • De dingen met oprechte aandacht en zorg te doen.
  • Tijd en energie over te hebben voor de belangrijkere dingen in jouw leven.
  • Een modus te vinden tussen fysieke en mentale inspanning en ontspanning.
  • Nog energie te vinden wanneer deze al langere tijd op is.

Meer kwaliteit dan kwantiteit in je leven?

Wil je meer kwaliteit in plaats van kwantiteit in je leven? Dan mag je stoppen met denken in tijd en starten met denken in energie. Al heb je alle tijd van de wereld, zonder energie is deze niets waard. En weet je wat nou zo interessant is? In tegenstelling tot tijd, is jouw energie variabel, beïnvloedbaar en te vergroten. En dat staat centraal tijdens de training Energiemanagement.

Het programma

Energiemanagement is een blended trainingsprogramma van 11 weken. Je combineert een training met een online programma. Voor de trainingsdag start je online. Zo kom je goed voorbereid naar de training, want je hebt de belangrijkste theorie al tot je genomen. Tijdens de training (van één werkdag) ga je in op zelfreflectie, vaardigheden en experimenteer je met het toepassen van de theorie. Na de training stimuleren we jou om de nieuw geleerde kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en ondersteunen we je online met opdrachten en feedback. Gedurende het gehele programma spreken we elkaar drie keer telefonisch om te checken hoe het gaat.

Het blended trainingsprogramma wordt gegeven door Arbeids- & Organisatiepsycholoog. We werken in deze training onder andere met de topsporttheorie van Loehr en Schwartz.

Wat levert deze training voor jou op?

  • Je begrijpt welke soorten energie je van nature hebt en hoe deze samenwerken.
  • Je benut jouw energie beter en leert jouw energie-capaciteit te vergroten.
  • Je gaat werken in sprints in plaats van marathons.
  • Je legt meer scherpte, betere focus en hogere voldoening aan de dag.
  • Je maakt beter gebruik van ritme en routines.

Meer weten of direct aanmelden?

Heb jij interesse om deel te nemen aan deze training? Meld je dan direct aan via het formulier hieronder. Je start ongeveer twee weken voor de trainingsdag met het online programma. Heb je nog vragen? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen, we informeren je graag verder. We zijn bereikbaar via 076 549 84 21.

Aanmelden

Vul hier uw naam in.

Vul hier uw email adres in.

Vul hier uw telefoonnummer in.

Invalid Input

Please let us know your message.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Direct aanmelden

Schrijf je direct in via het aanmeldformulier

Aanmelden training

Praktisch

Locatie

Omgeving Breda en online

Investering € 600,- (excl. BTW) p.p. Duur 1 trainingsdag + online journey (11 weken) Vorm Blended Groepsgrootte 4 tot 8 personen

Data

26 september 2024 09:30 uur - 16:30 uur