076 549 84 21
Toon alle items

Duurzame ontwikkeling

Verschoor & Oudshoorn werkt vanuit intrinsieke motivatie en ontwikkeling en legt in al haar trajecten een essentiële basis met zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Wij zorgen voor duurzame ontwikkeling, waardoor nieuwe kennis en vaardigheden worden geïntegreerd met het eigen gedrag en niet worden aangeleerd als instrumentele technieken. 

Meer inzicht

Tijdens ontwikkeltrajecten, coaching en trainingen werken wij vaak met Insights Discovery; een krachtige methodiek die fungeert als leidraad voor strategievorming, leiderschapsontwikkeling en cultuur- en gedragsverandering. De methodiek wordt niet ingezet voor een beoordeling, het is geen assessment.

Met behulp van Insights Discovery krijg je meer inzicht in:

  • Persoonlijkheid, drijfveren en voorkeuren in gedrag en communicatie
  • Eigen waarden, ambities, persoonlijke doelstellingen
  • Professionele kwaliteiten en ontwikkelpunten
  • Zelfmanagement; het vermogen om jezelf te evalueren en te sturen op een hoge persoonlijke effectiviteit 

Hoe werkt Insights Discovery?

Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Iedereen heeft alle vier kleuren in zich en de combinatie van deze vier kleuren maakt ons uniek. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe iemand reageert, denkt en handelt.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over die persoon gaat en laat zien waar iemands kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Benieuwd naar hoe een profiel er uit ziet? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer weten over Insights Discovery?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.