076 549 84 21
Toon alle items

De arbeidsmarkt is volop in beweging en er is werk genoeg anno 2023. Grote bedrijven worden steeds creatiever in het werven van personeel. Zie de billboards langs de kant van de weg, lokkende teksten op bussen en vrachtwagens en flyers die je in de brievenbus krijgt. Je zou hier zomaar zin in een andere baan van krijgen!

Aan de andere kant is er een trend gaande, dat werk meer dan voorheen moet bijdragen aan je persoonlijke doelstellingen of zelfs aan je levensmotto. Dus niet alleen als bron van inkomsten en onderdeel zijn van een leuk team, maar daarnaast moet je baan ook zingeving bieden en wil men dat er wat te leren valt. Life time employment is al lang niet meer van deze tijd, maar niemand wil een job hopper zijn. Het maken van een verkeerde keuze kost immers twee partijen tijd en energie en soms ook geld.

Om gefundeerde en duurzame keuzes te maken in je loopbaan, bieden wij het programma Loopbaancoaching. Bij Loopbaancoaching nemen wij deelnemers aan de hand om enerzijds zichzelf beter te leren kennen in hun talenten, drijfveren, passies en interesses en aan de andere kant zicht te krijgen op het aanbod op de arbeidsmarkt. Ook gaan we in op waar iemand gelukkig van wordt en wat belangrijke waarden zijn. Samen kijken we naar het solliciteren, een vak apart maar wel een vak welke je kunt leren. Hoe schrijf je een goede brief? Hoe bereid je een sollicitatiegesprek voor? Dat gaan we samen oefenen, met een acteur erbij.

Loopbaancoaching geeft antwoorden en richting

Wat te doen wanneer je het gevoel hebt niet op de juiste plek te zitten, er richting en focus ontbreekt en je simpelweg niet kunt kiezen wat je graag wil en waar je gelukkig van wordt? En waarom zou je als organisatie je medewerker, die niet lekker op zijn of haar plek zit, niet een kans bieden op een plek die beter bij hem/haar past? Een win-win situatie. Loopbaancoaching geeft zowel de medewerker als de organisatie richting en antwoorden waarop goed gefundeerde keuzes gemaakt kunnen worden.

Wat levert Loopbaancoaching op?

Na afloop van een traject leert de ervaring dat deelnemers meer regie ervaren, beter weten wat ze wel en niet willen en kunnen en dat ze effectievere keuzes maken. Je vergroot dus je zelfinzicht en hebt jouw professionele blauwdruk in handen na ons loopbaancoaching programma. Als partners in ontwikkeling gaan we aan de slag met jouw ontwikkeling en dagen wij je uit om je blik te verruimen en om jezelf te profileren op jouw kwaliteiten en specifieke talenten.

Wil jij contact over ons programma Loopbaancoaching? Laat hieronder dan je gegevens achter of bel ons via 076 549 84 21

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.