076 549 84 21

Loopbaancoaching

Eigen regie en duurzame keuzes

De keuzes die je maakt in je loopbaan zijn van groot belang, want ze zijn bepalend voor jouw toekomst en werkgeluk. De juiste baan in een passende werkomgeving vormt een bron van energie, voldoening en plezier, maar wanneer dit niet klopt kan het juist veel energie kosten. Hoe kom je er achter wat écht bij je past en hoe je jouw drijfveren en ambities concreet vorm kunt geven? Hoe zorg je voor maximaal werkgeluk? Met loopbaancoaching stellen we jou in staat om vanuit een heldere visie de regie te pakken. We gaan samen op zoek naar jouw passie, talenten, drijfveren en professionele ambities, zodat je de vertaling kunt maken naar concrete keuzes en een goed plan van aanpak. 

Onze aanpak bij Loopbaancoaching

Bij loopbaancoaching is het ons doel om jou in beweging te zetten. We sturen op zelfinzicht, bieden praktische handvatten en versterken jouw persoonlijk leiderschap. Jouw coach is kritische sparringpartner en procesbegeleider in het bereiken van jouw doelen. Voordat we starten maken we persoonlijk kennis en bespreken we jouw specifieke wensen en verwachtingen.

Het programma bestaat uit een intakegesprek met de loopbaancoach, 6 coachsessies, 5 check-ins en een eindgesprek. In totaal duurt het traject 4 tot 6 maanden. We werken met praktijkopdrachten en vaste contactmomenten tussen de sessies om jouw voortgang te bespreken. Je wordt voortdurend gestimuleerd om nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Tussentijds en na het traject evalueren we jouw vooruitgang en onze samenwerking, zodat we altijd aansluiten op jouw leercurve en -behoeften.

Wat levert Loopbaancoaching jou op?

  • Je vergroot je zelfinzicht en hebt jouw professionele blauwdruk in handen
  • Je wordt uitgedaagd om je blik te verruimen en om je te profileren op jouw specifieke talenten en kwaliteiten
  • Je neemt zelf de regie en maakt betere keuzes in je loopbaan 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden of vragen over loopbaancoaching?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.