076 549 84 21

Studiekeuzeadvies

Welke studie past bij mij?

"Het eindexamen komt eraan. Welke studie en welk niveau past bij mij?"
"Ik ben weer begonnen aan een nieuwe studie; is dit wel wat ik wil?"

Button jouw richting

Soms sta je voor een moeilijke keuze en moet er een beslissing worden genomen. Welke opleiding past bij mij of kan ik toch beter direct gaan werken? Je wilt richting geven aan je toekomst en dat kan heel lastig zijn.

Verschoor & Oudshoorn biedt een studietest die jou inzicht geeft. Dit beantwoordt veel vragen die je hebt als jongere, wanneer je op zoek bent naar een studie of nieuwe opleiding. Wij adviseren in studiemogelijkheden en -richtingen. Dit wordt doorvertaald naar hoe jij je loopbaan kunt gaan inrichten. 

Studiekeuzeadvies - het programma

Voorafgaand aan het programma hebben wij telefonisch contact met jou om je vraag specifiek in beeld te krijgen. Hierdoor kunnen wij de ons advies nog beter op jouw vraag afstemmen. Je komt één dag bij ons op kantoor in Breda. Deze dag maak je verschillende vragenlijsten, testen en opdrachten. Je gaat in gesprek met een studiekeuzeadviseur die jou op de dag zelf al veel handvatten biedt om de volgende stappen zelf te kunnen zetten. Ook worden de eerste resultaten aan je teruggekoppeld.

Ons Studiekeuzeadvies is een allesomvattend programma dat jou ondersteuning biedt bij het maken van de belangrijke keuzes voor jouw toekomst. Het helpt jou bij de vraag: Welke opleiding past bij mij? Je ontvangt na deze dag een schriftelijke rapportage waarin je alle conclusies, aanbevelingen en praktische adviezen kunt terugvinden. Daarna kom je bij ons terug op kantoor om je rapportage na te bespreken en de adviezen aan te scherpen. Bij dit gesprek mag je iemand meebrengen. 

Het studiekeuzeadvies geeft jou:

  • Inzicht in wie je bent, wat jij wilt en wat je talenten zijn
  • Helderheid over wat  jij wilt bereiken in je studie en je werk
  • Concreet advies: waar liggen jou mogelijkheden en hoe je daar het beste komt 

Voorbeeldrapport Studieadvies    Vrijblijvend Intakegesprek

Ervaringen van ouders, scholieren en studenten:

"Onze zoon Wouter is onlangs bij jullie geweest voor een studiekeuzetest. Wij (en Wouter) hebben dit onderzoek als zeer prettig en waardevol ervaren. Er is een duidelijk en gedegen rapport uit voortgekomen. Wouter heeft jullie advies opgevolgd en is inmiddels begonnen aan de studie Social Works aan Avans. Hij is zeer enthousiast en geeft aan dat dit echt zijn ‘ding’ is. We zien nu een zeer gemotiveerde jongen die deze keer heel veel uit zichzelf vertelt over zijn opleiding"
Karin en Paul, ouders 

"Het is heel handig omdat het twijfels wegneemt. Dingen zijn voor mij bevestigd, waardoor ik beter mijn keuze heb gemaakt"
Sjoerd, student

"Ik heb nieuwe dingen gehoord die mij verder hebben geholpen, een soort van inspiratie voor mijn keuze"
Kim, scholier 

Welke opleiding past bij mij?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 12 uur contact met je op. Je kunt ons ook bellen: 076 - 549 84 21

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.