076 549 84 21

Coachprogramma Persoonlijk leiderschaponline offline2020v2

Ontketen je kracht en neem regie

De wereld wordt dynamischer, complexer en verandert in een steeds hoger tempo. Onze houvast en zekerheden nemen af, maar daar staan allerlei kansen en mogelijkheden tegenover.

Hoe blijf jij effectief handelen en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar meebeweegt en volgt, maar ook je eigen koers vaart en krachtig blijft?

Ons antwoord is Persoonlijk Leiderschap, want dat zorgt voor een fundament waar je op kunt terugvallen. Een fundament dat tevens de voedingsbodem is voor jouw ontwikkeling en groei. Met persoonlijk leiderschap ontketen je jouw kracht en haal je meer voldoening uit je werk en je leven.  

Ontketen je kracht VO


Onze aanpak bij de coaching Persoonlijk leiderschap

Wij vinden één ding het meest belangrijk bij persoonlijk leiderschap: jij hebt zelf de regie! Als hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis bepaal jij zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving. We maken je bewust van jouw denk- en gedragspatronen en gaan op zoek naar jouw diepste drijfveren, overtuigingen en ambities in het leven. Daarna geven we verandering concreet vorm en ga je aan de slag met nieuwe kennis en vaardigheden. Uiteindelijk zoeken we naar persoonlijke flow en ga je vol overgave voor jouw doelen. 

Het programma bestaat uit 10 sessies en duurt ongeveer 1 jaar. We werken met praktijkopdrachten en vaste contactmomenten tussen de sessies om jouw voortgang te bespreken. Je wordt voortdurend gestimuleerd om nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Tussentijds en na het traject evalueren we jouw vooruitgang en onze samenwerking, zodat we altijd aansluiten op jouw leercurve en -behoeften.

Wat levert de coaching Persoonlijk leiderschap jou op?

  • Je ontketent jouw kracht en investeert in duurzame ontwikkeling
  • Je verhoogt jouw veerkracht en daadkracht 
  • Je geeft de toekomst zelf vorm en schrijft jouw eigen verhaal

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Aanmelden of vragen over Persoonlijk leiderschap?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer