076 549 84 21
Bij V&O doen we offline en online assessments; juist nu kan dat een uitkomst zijn. In beide varianten gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Veel aspecten gaan online en offline hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Deze blog geeft je inzicht in de verschillen, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste oplossing is.
Stress is zo’n normaal onderdeel van ons leven geworden, dat we niet eens meer de signalen herkennen. Totdat het te laat is. En dat is jammer, want stress is nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Leer je om naast inspanning ook ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken.
Hoe blijf jij effectief handelen en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar meebeweegt en volgt, maar ook je eigen koers vaart en krachtig blijft? Ons antwoord is Persoonlijk Leiderschap , want dat zorgt voor een fundament waarop jij kunt terugvallen..
Toon alle items

Meer inspiratie en energie

Elk teamlid is uniek. Een verzameling aan personen, kwaliteiten en stijlen verdient een eigen afstemming. Het is de kunst om die afstemming optimaal te maken. Lang niet altijd even makkelijk….

Met een interactief programma van 1 dag geven wij jouw team een extra boost. We gaan aan de slag met de kleuren van Insights Discovery, een krachtige en toegankelijke manier om verschillen in persoonlijkheid, voorkeursstijlen en drijfveren in beeld te brengen.

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk profiel. Je leert jezelf en anderen op een effectieve manier beter kennen. Daarbij creëer je een gemeenschappelijke taal. Personen en hun voorkeursstijlen worden op verschillende niveaus inzichtelijk gemaakt. Deze kleurenmethodiek zorgt voor praktische toepasbaarheid en direct zichtbaar resultaat.

Het directe resultaat

De teamleden zijn na deze sessie beter in staat verbinding met elkaar te maken. Door onderlinge verschillen in stijl en persoonlijkheid te herkennen, te waarderen en te benutten groeit de samenwerking. Je hebt hiernaast ook een gezellige middag samen die je kunt starten met een lekkere lunch of afsluiten met een diner.

Enkele reactie van deelnemers:

"Ik heb geleerd anders te kijken naar mijn collega's"

"Ik kan nu meer uit mijn team halen"

"Handig om inzicht in verschillende stijlen te hebben"

Voorbeeld teamwiel

Praktische informatie

  • Duur: 1 dag (ochtend/middag of middag/avond)
  • Groepsgrootte: tot 14 personen
  • Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk Insights Discovery profiel

Meer informatie of je team aanmelden?

Laat je gegevens hier achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht