076 549 84 21
Persoonlijke groei & ontwikkeling houdt je sterk en maakt je krachtig! Jij bent de hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis. Je bepaalt zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving.
Benieuwd naar wie we zijn en waarom wij doen wat we doen? Neem dan een kijkje bij Over Ons. Mocht je interesse hebben in een kennismaking met een van onze ontwikkelfans, wij horen graag van je!
“Ik wist wel dat er iets was waar ik aan moest werken, maar wat dat was, dat was niet zo duidelijk.” - Tomas van Woerkom, consultant bij Anderson MacGyver.
Toon alle items

Meer inspiratie en energie

Elk teamlid is uniek. Een verzameling aan personen, kwaliteiten en stijlen verdient een eigen afstemming. Het is de kunst om die afstemming optimaal te maken. Lang niet altijd even makkelijk….

Met een interactief programma van 1 dag geven wij jouw team een extra boost. We gaan aan de slag met de kleuren van Insights Discovery, een krachtige en toegankelijke manier om verschillen in persoonlijkheid, voorkeursstijlen en drijfveren in beeld te brengen.

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk profiel. Je leert jezelf en anderen op een effectieve manier beter kennen. Daarbij creëer je een gemeenschappelijke taal. Personen en hun voorkeursstijlen worden op verschillende niveaus inzichtelijk gemaakt. Deze kleurenmethodiek zorgt voor praktische toepasbaarheid en direct zichtbaar resultaat.

Het directe resultaat

De teamleden zijn na deze sessie beter in staat verbinding met elkaar te maken. Door onderlinge verschillen in stijl en persoonlijkheid te herkennen, te waarderen en te benutten groeit de samenwerking. Je hebt hiernaast ook een gezellige middag samen die je kunt starten met een lekkere lunch of afsluiten met een diner.

Enkele reactie van deelnemers:

"Ik heb geleerd anders te kijken naar mijn collega's"

"Ik kan nu meer uit mijn team halen"

"Handig om inzicht in verschillende stijlen te hebben"

Voorbeeld teamwiel

Praktische informatie

  • Duur: 1 dag (ochtend/middag of middag/avond)
  • Groepsgrootte: tot 14 personen
  • Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk Insights Discovery profiel

Meer informatie of je team aanmelden?

Laat je gegevens hier achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.