076 549 84 21
Persoonlijke groei & ontwikkeling houdt je sterk en maakt je krachtig! Jij bent de hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis. Je bepaalt zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving.
Benieuwd naar wie we zijn en waarom wij doen wat we doen? Neem dan een kijkje bij Over Ons. Mocht je interesse hebben in een kennismaking met een van onze ontwikkelfans, wij horen graag van je!
“Ik wist wel dat er iets was waar ik aan moest werken, maar wat dat was, dat was niet zo duidelijk.” - Tomas van Woerkom, consultant bij Anderson MacGyver.
Toon alle items

Hoe ontketen jij jouw kracht in je werk, je leven en op de golfbaan?

Je strategie klopt, maar de uitvoering laat te wensen over...

  • Doe je maar wat of heb je echt de kwaliteiten?
  • Je legt de lat te hoog om ook te kunnen genieten.
  • Je weet precies hoe je het wil doen, maar kan het niet altijd omzetten in succesvolle actie.

Als dit voor jou bekend voorkomt, lijkt het erop dat het er wel in zit maar dat je nog niet altijd in staat bent het eruit te halen.

De training Golf & Leiderschap is dan jouw volgende stap. In slechts één dag krijg je op praktische en inspirerende wijze talloze inzichten en ervaringen die bijdragen aan jouw groei in persoonlijk leiderschap. Onze training richt zich niet op de techniek, want dat brengt je in dit geval niet verder. We gaan voor mentale kracht en persoonlijke ontwikkeling. Spelenderwijs ontdek je wat goed voor je werkt en hoe je dat bewust kan inzetten. Geen lange sessies op de driving range of technische video-analyse, maar gewoon aan de slag en vanuit nieuwsgierigheid en ontspanning leren én beter presteren.

Golf en persoonlijk leiderschap

Wat levert het je op?

  • Persoonlijke ontwikkeling en verbetering van jouw golfspel
  • Netwerken met gelijkgestemden in golf en werk
  • Interactieve dag in de buitenlucht, nieuwe ruimte en energie
  • Plezier, leren, presteren en ervaren van natuurlijke kracht en Flow
  • Beter zelfinzicht en nieuwe patronen in denken en doen

Praktische informatie 

Datum: Meerdere momenten in het jaar
Duur:  08.30 - 17.30 uur
Locatie:  Golfbaan Prise d’Eau Golf in Tilburg
Aantal deelnemers: 6 tot 8 deelnemers met hcp 28.0 of lager
Investering:  € 399,- inclusief koffie, thee, lunch en greenfee par 3 en 9 holes

Speel jij straks je beste spel? 

Neem contact met ons op voor de data en om je in te schrijven! 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De trainers

De training Golf & Leiderschap wordt verzorgd door Jeroen Jonk en Boris Jonkers. Beiden ervaren trainers op het vlak van leiderschap, teamperformance en organisatieontwikkeling. Vanuit hun passie voor golf en leiderschap was het ontwikkelen van deze training een kwestie van tijd.

jj 2019Jeroen Jonk - hcp 12.0 rechtshandig en 16.0 linkshandig

Golf betekent voor mij de perfectie spiegel en metafoor voor het leven. 20 jaar geleden werd ik geïnspireerd door de Inner game of golf van Golf van Timothy Gallwey. De laatste jaren heb ik daar de kennis van Archetypes, Jung en de TAO-leer aan toegevoegd. Deze kennis zet ik graag in om golfers vanuit hun eigen ervaring te leren hun beste spel te spelen.

BJ 2019Boris Jonkers - hcp 8.2 rechtshandig en 28.0 linkshandig

Golf is ontspannen, leren en presteren tegelijk. Daarom levert iedere ronde wat op, ondanks dat mijn spel niet altijd goed is. Wat ik toepas op de baan, neem ik direct mee naar mijn werk en mijn leven. De echte doorbraak in golf kwam voor mij vanaf het moment dat ik golf ben gaan zien als bron van energie en ontspanning. Anderen beter zien presteren is mijn doel met deze training.

Het programma

Tijdens deze dag doorlopen we samen het volgende parcour:

08.30 Ontvangst en Kennismaking

09.30 Par 3-baan: leren versus presteren

11.15 Leiderschap: jouw voorkeursstijlen

12.30 Lunch

13.00 De flow formule: pieken naar performance

13.45 Shot routine: stijlen combineren

14.30 Game on! 9 holes wedstijd

17.00 Afterglow – borrel en prijsuitreiking

Meer weten of direct inschrijven?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

 

Onze werkwijze

Als experts in ontwikkeling weten wij wat professionals beweegt en wat er nodig is om hen optimaal te laten presteren. Daarbij zijn wij altijd scherp op het rendement van onze trainingen voor de organisatie. Verschoor & Oudshoorn heeft haar eigen visie op succesvol ontwikkelen vastgelegd in het model Ontwikkelkracht. Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact op om eens goed te sparren.

Ervaringsgericht leren

Ervaringsgericht leren komt bij ons sterk terug in verschillende programma's gericht op persoonlijk leiderschap en golf. Hierbij werken we met deelnemers aan hun persoonlijke thema’s en hun vaardigheden door golf in te zetten als metafoor en oefeninstrument, als ideale manier om ervaringsgericht te leren. Klik op een van onderstaande linkjes voor meer informatie over deze progamma's.