076 549 84 21

Jaarkalender

Gedurende het jaar bieden wij verschillende open-trainingen aan om zo als professional gericht te kunnen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een training duurt één werkdag en wordt gegeven door een Arbeids- & Organisatiepsycholoog. We bieden een helder theoretisch kader en vertalen dit naar jouw dagelijkse praktijk. We werken in deze training met ervaringsgerichte werkvormen en zetten theorie direct om in de praktijk.

Sommige programma's bieden wij in een blended vorm aan. Deze manier van leren draagt bij aan het borgen van kennis en het toepassen van inzichten en vaardigheden in de praktijk. Je wordt gestimuleerd jouw leerproces te continueren en je leert op verschillende manieren.

Toon alle items

Meer inspiratie en energie

Elk teamlid is uniek. Een verzameling aan personen, kwaliteiten en stijlen verdient een eigen afstemming. Het is de kunst om die afstemming optimaal te maken. Lang niet altijd even makkelijk….

Met een interactief programma van 1 dag geven wij jouw team een extra boost. We gaan aan de slag met de kleuren van Insights Discovery, een krachtige en toegankelijke manier om verschillen in persoonlijkheid, voorkeursstijlen en drijfveren in beeld te brengen.

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk profiel. Je leert jezelf en anderen op een effectieve manier beter kennen. Daarbij creëer je een gemeenschappelijke taal. Personen en hun voorkeursstijlen worden op verschillende niveaus inzichtelijk gemaakt. Deze kleurenmethodiek zorgt voor praktische toepasbaarheid en direct zichtbaar resultaat.

Het directe resultaat

De teamleden zijn na deze sessie beter in staat verbinding met elkaar te maken. Door onderlinge verschillen in stijl en persoonlijkheid te herkennen, te waarderen en te benutten groeit de samenwerking. Je hebt hiernaast ook een gezellige middag samen die je kunt starten met een lekkere lunch of afsluiten met een diner.

Enkele reactie van deelnemers:

"Ik heb geleerd anders te kijken naar mijn collega's"

"Ik kan nu meer uit mijn team halen"

"Handig om inzicht in verschillende stijlen te hebben"

Voorbeeld teamwiel

Praktische informatie

  • Duur: 1 dag (ochtend/middag of middag/avond)
  • Groepsgrootte: tot 14 personen
  • Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk Insights Discovery profiel

Meer informatie of je team aanmelden?

Laat je gegevens hier achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.