076 549 84 21
Persoonlijke groei & ontwikkeling houdt je sterk en maakt je krachtig! Jij bent de hoofdpersoon in jouw eigen heldenreis. Je bepaalt zelf de toekomst en hoe jouw verhaal eindigt. Onze rol is die van reisgenoot en gids; we vormen een partnerschap en bieden een optimale leeromgeving.
Benieuwd naar wie we zijn en waarom wij doen wat we doen? Neem dan een kijkje bij Over Ons. Mocht je interesse hebben in een kennismaking met een van onze ontwikkelfans, wij horen graag van je!
“Ik wist wel dat er iets was waar ik aan moest werken, maar wat dat was, dat was niet zo duidelijk.” - Tomas van Woerkom, consultant bij Anderson MacGyver.
Toon alle items

Persoonlijk Leiderschap & Flow in leven en werk

 • Je plan klopt, maar de uitvoering laat nog te wensen over
 • Jouw succes is meer geluk dan wijsheid
 • Al je inspanningen leiden niet echt tot verbetering
 • Het lukt je niet om patronen te doorbreken
 • Je werk, je leven (of een rondje golf) is eerder frustrerend dan ontspannend

Als dit jou bekend voorkomt, zit het er waarschijnlijk wel in, maar ben je nog niet goed in staat om het eruit te halen. Hoe ontketen jij jouw kracht en zorg je ervoor dat je jouw beste spel speelt? Zowel in je werk, je leven als op de golfbaan?

Putten uit eigen kracht
In het Swing of Life programma versterken we jouw persoonlijk leiderschap en krijg je een diepere verbinding met jezelf, zodat je meer kunt putten uit je eigen kracht. Je werkt in dit traject aan je eigen thema's en zorgt voor balans tussen hoofd, hart en buik en zet jouw persoonlijke koers uit op basis van passie, talent, kracht en ambities. Naast persoonlijke coaching gebruiken we de golfsport als metafoor en ontwikkel je jezelf ook in teamverband met andere deelnemers door intervisie, uitwisseling en inspiratie. 

Flow
Eén van de thema's in het programma is Flow. Dit is een bepalende factor voor optimaal functioneren en zorgt voor een duurzame manier van leven in plaats van het racen van deadline naar deadline. Als je ‘in flow’ bent, ga je helemaal op in wat je doet. Je vergeet de tijd, bent geconcentreerd en geïnspireerd en voelt je na afloop heel voldaan. En je behoudt je energie. Wie wil dat niet? Naast flow werken we onder meer met een persoonlijk ontwikkelprofiel en ons eigen model voor Persoonlijk Leiderschap.

Golf als ontwikkelplatform
In het programma zijn persoonlijke coaching, teamleren en ervaringsgericht leren gecombineerd. We gebruiken daarbij golf als metafoor en ontwikkelplatform. Waarom?

 • Met golf krijgen we volwassen professionals weer aan het spelen
 • Golf is een mentale sport en is een goede manier om focus en flow te trainen
 • Je leert jezelf (en anderen) nog beter kennen
 • Het is een veilige manier om te experimenteren met nieuwe kennis en vaardigheden
 • Je ervaart verandering en groeit in zelfvertrouwen en het gevoel dat jij de regie hebt

Met een groep van 4 tot 8 deelnemers gaan we in acht maanden tijd een challenge aan en spelen we niet alleen voor onze eigen ontwikkeling en doelen, maar ook voor een hogere doel dat jij zelf bepaalt. Door te spelen voor een hoger doel breng je meer diepgang in jouw persoonlijke ontwikkeling en word je een betere leider voor jezelf en anderen. Het verlagen van je golfhandicap heeft geen prioriteit, maar zou zomaar mooie bijvangst kunnen zijn.

60/30/10

SoL2018

De opbouw van het programma Swing of Life bestaat uit 3 elementen:

 1. 60% van de tijd besteden we aan training van jouw fundament: het vergroten van zelfinzicht en je mentale innerlijke persoonlijke kracht, het werken aan zelfvertrouwen en het onderzoeken van authentiek leiderschap.
 2. 30% van de tijd zijn we bezig met speltraining: het vergroten van je emotionele balans en je verbinding met anderen, inzicht in teamdynamiek en spelen volgens ‘inner game coaching’-technieken.
 3. De laatste10% van de tijd gaan we bezig met wedstrijdtraining, waarbij we veel aandacht hebben voor presteren onder druk.

Totale programma

 • Persoonlijk intake en eindevaluatie
 • 6 x personal coaching (2 uur per sessie)
 • 5 dagdelen teamtraining (3-daagse op hotel-golfbaan)
 • Overnachtingen, food & beverage
 • Insights Discovery of Deeper Discovery profiel
 • 3 x 9 holes golfcoaching
 • 1 x 18 holes wedstrijddag
 • Online check-ins met je coach (Boris Jonkers / Jeroen Jonk)

Interesse?

Wil je meer weten over Swing of Life? Neem dan contact op en vraag naar Boris Jonkers. Ik speel graag een rondje golf ter kennismaking. Swing of Life start in het voorjaar van 2022. 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

 

 

 
 
 
 
 

Onze werkwijze

Als experts in ontwikkeling weten wij wat professionals beweegt en wat er nodig is om hen optimaal te laten presteren. Daarbij zijn wij altijd scherp op het rendement van onze trainingen voor de organisatie. Verschoor & Oudshoorn heeft haar eigen visie op succesvol ontwikkelen vastgelegd in het model Ontwikkelkracht. Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact op om eens goed te sparren.

Ervaringsgericht leren

Ervaringsgericht leren komt bij ons sterk terug in verschillende programma's gericht op persoonlijk leiderschap en golf. Hierbij werken we met deelnemers aan hun persoonlijke thema’s en hun vaardigheden door golf in te zetten als metafoor en oefeninstrument, als ideale manier om ervaringsgericht te leren. Klik op een van onderstaande linkjes voor meer informatie over deze progamma's.