076 549 84 21
Bij V&O doen we offline en online assessments; juist nu kan dat een uitkomst zijn. In beide varianten gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Veel aspecten gaan online en offline hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Deze blog geeft je inzicht in de verschillen, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste oplossing is.
Stress is zo’n normaal onderdeel van ons leven geworden, dat we niet eens meer de signalen herkennen. Totdat het te laat is. En dat is jammer, want stress is nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei. Leer je om naast inspanning ook ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken.
Hoe blijf jij effectief handelen en hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar meebeweegt en volgt, maar ook je eigen koers vaart en krachtig blijft? Ons antwoord is Persoonlijk Leiderschap , want dat zorgt voor een fundament waarop jij kunt terugvallen..
Toon alle items

Persoonlijk Leiderschap & Flow in leven en werk

 • Je plan klopt, maar de uitvoering laat nog te wensen over
 • Jouw succes is meer geluk dan wijsheid
 • Al je inspanningen leiden niet echt tot verbetering
 • Het lukt je niet om patronen te doorbreken
 • Je werk, je leven (of een rondje golf) is eerder frustrerend dan ontspannend

Als dit jou bekend voorkomt, zit het er waarschijnlijk wel in, maar ben je nog niet goed in staat om het eruit te halen. Hoe ontketen jij jouw kracht en zorg je ervoor dat je jouw beste spel speelt? Zowel in je werk, je leven als op de golfbaan?

Putten uit eigen kracht
In het Swing of Life programma versterken we jouw persoonlijk leiderschap en krijg je een diepere verbinding met jezelf, zodat je meer kunt putten uit je eigen kracht. Je werkt in dit traject aan je eigen thema's en zorgt voor balans tussen hoofd, hart en buik en zet jouw persoonlijke koers uit op basis van passie, talent, kracht en ambities. Naast persoonlijke coaching gebruiken we de golfsport als metafoor en ontwikkel je jezelf ook in teamverband met andere deelnemers door intervisie, uitwisseling en inspiratie. 

Flow
Eén van de thema's in het programma is Flow. Dit is een bepalende factor voor optimaal functioneren en zorgt voor een duurzame manier van leven in plaats van het racen van deadline naar deadline. Als je ‘in flow’ bent, ga je helemaal op in wat je doet. Je vergeet de tijd, bent geconcentreerd en geïnspireerd en voelt je na afloop heel voldaan. En je behoudt je energie. Wie wil dat niet? Naast flow werken we onder meer met een persoonlijk ontwikkelprofiel en ons eigen model voor Persoonlijk Leiderschap.

Golf als ontwikkelplatform
In het programma zijn persoonlijke coaching, teamleren en ervaringsgericht leren gecombineerd. We gebruiken daarbij golf als metafoor en ontwikkelplatform. Waarom?

 • Met golf krijgen we volwassen professionals weer aan het spelen
 • Golf is een mentale sport en is een goede manier om focus en flow te trainen
 • Je leert jezelf (en anderen) nog beter kennen
 • Het is een veilige manier om te experimenteren met nieuwe kennis en vaardigheden
 • Je ervaart verandering en groeit in zelfvertrouwen en het gevoel dat jij de regie hebt

Met een groep van 4 tot 8 deelnemers gaan we in acht maanden tijd een challenge aan en spelen we niet alleen voor onze eigen ontwikkeling en doelen, maar ook voor een hogere doel dat jij zelf bepaalt. Door te spelen voor een hoger doel breng je meer diepgang in jouw persoonlijke ontwikkeling en word je een betere leider voor jezelf en anderen. Het verlagen van je golfhandicap heeft geen prioriteit, maar zou zomaar mooie bijvangst kunnen zijn.

60/30/10

SoL2018

De opbouw van het programma Swing of Life bestaat uit 3 elementen:

 1. 60% van de tijd besteden we aan training van jouw fundament: het vergroten van zelfinzicht en je mentale innerlijke persoonlijke kracht, het werken aan zelfvertrouwen en het onderzoeken van authentiek leiderschap.
 2. 30% van de tijd zijn we bezig met speltraining: het vergroten van je emotionele balans en je verbinding met anderen, inzicht in teamdynamiek en spelen volgens ‘inner game coaching’-technieken.
 3. De laatste10% van de tijd gaan we bezig met wedstrijdtraining, waarbij we veel aandacht hebben voor presteren onder druk.

Totale programma

 • Persoonlijk intake en eindevaluatie
 • 6 x personal coaching (2 uur per sessie)
 • 5 dagdelen teamtraining (3-daagse op hotel-golfbaan)
 • Overnachtingen, food & beverage
 • Insights Discovery of Deeper Discovery profiel
 • 3 x 9 holes golfcoaching
 • 1 x 18 holes wedstrijddag
 • Online check-ins met je coach (Boris Jonkers / Jeroen Jonk)

Interesse?

Wil je meer weten over Swing of Life? Neem dan contact op en vraag naar Boris Jonkers. Ik speel graag een rondje golf ter kennismaking. Swing of Life start in het voorjaar van 2022. 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht