076 549 84 21
Toon alle items

Bij Verschoor & Oudshoorn bieden we verschillende soorten assessments aan. Doorgaans wordt een assessment ingezet om op een snelle en professionele manier diepgaand inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. In onze assessments krijg je antwoord op deze vragen door persoonlijkheid, drijfveren en competenties in beeld te brengen. En dat stelt je in staat betere keuzes te maken in je werk en in het leven. 

Maar welke soorten assessments bieden wij aan en wanneer zet je welk assessment in?

Wij bieden in de basis 3 type assessments aan. De basis van al onze assessments is het in kaart brengen van jouw professionele profiel dat bestaat uit 5 krachten die jou als moderne professional succesvol maakt, ongeacht de rol of organisatie waarin je werkt. Daarnaast kijken we ook naar jouw gedrag, want alleen met effectief gedrag bereik je jouw doelen en behaal je succes.

De opbouw van onze assessments bestaat uit een diepte-interview, persoonlijkheidsvragenlijsten, cognitieve tests en een aantal simulaties c.q. rollenspellen met de inzet van een professioneel acteur. Het programma kan zowel online ,offline of in een combinatie hiervan plaatsvinden. Dit bepalen wij in overleg met de opdrachtgever en kandidaat.

In het assessment toetsen we jouw profiel aan een specifiek ontwikkel- of selectievraagstuk, binnen de context en behoeften van een organisatie. Ongeacht het type assessment zoeken wij altijd naar jouw ruimte voor ontwikkeling en geven wij je uitgebreid feedback en advies. Al onze assessments worden uitgevoerd door een adviseur -  A&O psycholoog (aangesloten bij het NIP)

  • Ben je op zoek naar een manier om gefundeerde beslissingen te nemen bij interne of externe selectievraagstukken? Dan past ons Selectieassessment goed.
  • Voor de meer zwaardere functies – denk aan functies op bestuurlijk- of directieniveau – dan past een Topmanagement Assessment goed. Een programma waarbij naast de A&O psycholoog ook een organisatieadviseur aansluit.
  • Ben je als professional juist op zoek naar hoe je meer in je kracht kan staan, waar voor jou ruimte voor ontwikkeling en groei ligt? Dan is het Ontwikkelassessment een passend assessment.
  • Is jouw vraag meer gestoeld op een loopbaanvraag en het maken van duurzame keuzes hierin, dan sluit ons Loopbaanassessment juist weer goed aan.
  • Naast deze basis assessments zijn er ook co-creatie mogelijkheden. Bijvoorbeeld een Capaciteitenmeting om te bepalen of iemand een bepaald niveau aan kan ten behoeve van een opleiding of een Screening op een bepaald thema zoals het verkrijgen van inzicht in arbeidsmentaliteit.

Hoe een assessment precies werkt lees je hier. Mocht je graag eens sparren over het type assessment dat je graag zou willen inzetten, of ontvang je graag een voorbeeldrapport? Dat kan, neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op of bel ons via 076 549 84 21

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.