076 549 84 21

Stress coaching

Word stress de baas

Stress, zo lang de mens bestaat is het onderdeel van ons leven. Omdat het zo normaal geworden is, herkennen we vaak de mentale en fysieke signalen van stress niet meer. Totdat het te laat is... En dat is jammer, want stress is eigenlijk heel nuttig en zelfs een voorwaarde voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe mooi zou het zijn als je beter leert omgaan met stress en het kan zien als iets dat je helpt in plaats van iets dat je beperkt? Met stress coaching leer je om naast inspanning ook de ontspanning op te zoeken en de controle terug te pakken. Je bereikt meer, met behoud van energie en plezier. Zo ontketen je jouw eigen kracht!

stressplaatje VO

Onze aanpak bij Stress coaching

Bij stress coaching vergroten we jouw kennis over stress en geven we je inzicht in hoe het bij jou ontstaat en wat het met je doet. Dit is namelijk voor iedereen anders, waardoor ook de oplossing per persoon verschilt. Vanuit deze inzichten bouwen we verder aan het herkennen van jouw denk- en gedragspatronen en leer je hoe je beter kunt omgaan met stressvolle omstandigheden. Uiteindelijk maken we de vertaling naar concrete keuzes in je leven en je werk en ga je met meer ontspanning en vitaliteit door het leven. 

Het programma bestaat uit 10 sessies en duurt 6 tot 9 maanden. We werken met praktijkopdrachten en vaste contactmomenten tussen de sessies om jouw voortgang te bespreken. Je wordt voortdurend gestimuleerd om nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Tussentijds en na het traject evalueren we jouw vooruitgang en onze samenwerking, zodat we altijd aansluiten op jouw leercurve en -behoeften.

Wat levert Stress coaching jou op?

  • Je vergroot je inzicht in stress en leert de signalen tijdig herkennen
  • Je bent stress de baas en gebruikt het in je voordeel
  • Je neemt actieve regie in stressvolle omstandigheden en raakt er niet door uit balans 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stressmodel VO nb

Meer over stress 

Meer weten over onze andere coachtrajecten?

 

Aanmelden of vragen over Stress coaching?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.