076 549 84 21

Personal coachingonline offline2020v2

Op eigen kracht, maar niet alleen

Als professional wil je altijd beter, al loop je ook wel eens tegen grenzen aan. Vaak lukt het heel goed om zelf verder te komen, maar soms zoek je extra inzichten, kennis en vaardigheden om de volgende stap te kunnen maken. Omdat ieder mens uniek is, zijn jouw eigen thema's dat ook en dan kan personal coaching de ondersteuning en stimulans bieden die je nodig hebt. Personal coaching geeft een belangrijke versnelling aan jouw ontwikkeling; je krijgt meer inzicht in wie je bent, wat je wilt en waar jouw natuurlijke talenten en krachten liggen, zodat je met minder energie meer bereikt. 

VO man 1

Onze aanpak bij Personal coaching

Of het nu gaat om effectiviteit, conflictenhantering, leiderschap of zelfvertrouwen; bij personal coaching breng je altijd jouw eigen thema's in en maken we samen een maatwerkprogramma. Ook kijken we naar de coachingstijl die het beste past bij jouw vraagstuk, want coachen is samenwerken en zonder onderling vertrouwen bereiken we niet het gewenste resultaat. Bij personal coaching vergroten we jouw zelfbewustzijn en inzicht in denk- en gedragspatronen. We bieden reflectie en diepgang en zetten dit vervolgens om in concrete vaardigheden en gedrag, want met gedrag wordt het concreet voor jezelf en zichtbaar voor anderen. 

De meeste programma's bestaan uit 6 tot 9 sessies en duren 3 tot 6 maanden. We werken met praktijkopdrachten en vaste contactmomenten tussen de sessies om jouw voortgang te bespreken. Je wordt voortdurend gestimuleerd om nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Tussentijds en na het traject evalueren we jouw vooruitgang en onze samenwerking, zodat we altijd aansluiten op jouw leercurve en -behoeften.

Wat levert Personal coaching jou op?

  • Je verdiept jouw zelfinzicht en vergroot jouw eigenaarschap
  • Je krijgt meer grip op situaties en mensen en ontdekt nieuwe mogelijkheden in jouw denken en doen
  • Je bereikt betere resultaten met meer ontspanning en plezier 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden of vragen over Personal coaching?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.