076 549 84 21
Energiemanagement: Tijd of Energie?

In veel organisaties is het normaal om druk te zijn en gaat men prat op stressbestendigheid en uithoudingsvermogen. Dat vinden wij een ouderwetse gedachte en liever vervangen wij deze met een nieuwe mindset; Energiemanagement

Read more
Leid je team naar de top

Aan de slag met een team dat constructief samenwerkt, ook bij tegenslag en druk. Dat wil jij toch ook? Leid je team naar de top!

Read more
Ontketen je kracht

Hoe blijf jij effectief handelen in een veranderlijke omgeving waar alles sneller, drukker, complexer en explicieter wordt? Het antwoord is Persoonlijk Leiderschap

Read more

Assessment

Met een assessment de juiste keuze

Succesvol functioneren binnen een organisatie hangt af van een combinatie van factoren. Het is een vereiste dat de mensen over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Daarnaast zijn de persoonlijke eigenschappen en drijfveren van professionals van groot belang: wat heeft iemand nodig om met plezier te werken en goed te presteren? En biedt de organisatie de juiste omstandigheden en randvoorwaarden voor succes? Antwoorden die je nodig hebt om een juiste keuze te maken bij de selectie en ontwikkeling van medewerkers waarbij een assessment antwoorden geeft.

De inzet van een assessment geeft inzicht in wie je mensen zijn, wat ze willen en kunnen. Het is een waardevolle investering die getuigt van de professionaliteit als organisatie. Een assessment stelt je in staat betere keuzes te maken op het gebied van selectie-, loopbaan- en ontwikkelvraagstukken. En het voorkomt verkeerde beslissingen die kostbaar zijn en nadelige gevolgen hebben. Het zijn immers jouw mensen die het verschil maken.

Assessments op maat

Assessment overzicht 2017

De professional van de toekomst

De wereld verandert in een hoog tempo en organisaties veranderen mee. Het tempo gaat omhoog, er is minder voorspelbaarheid en de druk om je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden wordt groter. Dit vraagt ook om een andere manier van selecteren, beoordelen en ontwikkelen van je professionals. Naast functionele competenties worden ook persoonlijke eigenschappen steeds belangrijker. De 5 belangrijkste zetten we voor je op een rij:

  • Omgaan met onzekerheid en druk
  • Presteren op een constant niveau
  • Probleemoplossend vermogen
  • Effectief samenwerken in teams
  • Voortdurend aanpassen en ontwikkelen

5 krachten model - van eigenschap naar kracht

In al onze assessments vertalen wij deze mix aan eigenschappen naar een professioneel profiel dat uitgaat van 5 krachten, die iedere professional nodig heeft om succesvol te zijn en met plezier te presteren, ongeacht de rol of organisatie waarin hij of zij werkt. Ook wordt helder wat iemand kan doen om zichzelf te ontwikkelen als professional en talenten en eigenschappen om te zetten naar effectief gedrag.

Visual Assessment VO website

 

Onze werkwijze bij assessments

Verschoor & Oudshoorn in Breda is ruim 70 jaar expert op het gebied van assessments. We combineren de expertise en ervaring van gerenommeerde bureaus met de pragmatische en persoonlijke aanpak van een klein, klantgericht team. We leveren kwaliteit en rendement door:

  • Doelgericht te werken, maar altijd met een persoonlijke aanpak;
  • Duidelijk en professioneel te communiceren met opdrachtgevers en kandidaten;
  • Ons te verdiepen in onze klanten en hun specifieke context;
  • Samen te werken aan succes en verbetering door van elkaar te leren;
  • Concrete en toepasbare adviezen te geven in een heldere rapportage.

Wij werken volgens de codes van NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).

Meer over onze aanpak bij assessments vind je hier. Je kunt ons ook bellen 076-54 84 21.

kantoor VO

 

Een kandidaat aanmelden?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer