076 549 84 21
Energiemanagement: Tijd of Energie?

In veel organisaties is het normaal om druk te zijn en gaat men prat op stressbestendigheid en uithoudingsvermogen. Dat vinden wij een ouderwetse gedachte en liever vervangen wij deze met een nieuwe mindset; Energiemanagement

Lees meer...
Ontketen je kracht

Hoe blijf jij effectief handelen in een veranderlijke omgeving waar alles sneller, drukker, complexer en explicieter wordt? Het antwoord is Persoonlijk Leiderschap

Lees meer...
Training Veerkracht

Schrijf je nu in voor de training; VEERKRACHT - Sta krachtiger in jouw leven!

Lees meer...

Assessments

De juiste keuze

Succesvol functioneren binnen een organisatie hangt af van een combinatie van factoren. Het is een vereiste dat de mensen over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Daarnaast zijn de persoonlijke eigenschappen en drijfveren van professionals van groot belang: wat heeft iemand nodig om met plezier te werken en goed te presteren? En biedt de organisatie de juiste omstandigheden en randvoorwaarden voor succes? Antwoorden die je nodig hebt om een juiste keuze te maken bij de selectie en ontwikkeling van medewerkers.

Zijn, willen en kunnen

De inzet van een assessment geeft inzicht in wie je mensen zijn, wat ze willen en kunnen. Het is een waardevolle investering die getuigt van de professionaliteit als organisatie. Een assessment stelt je in staat betere keuzes te maken op het gebied van selectie-, loopbaan- en ontwikkelvraagstukken. En het voorkomt verkeerde beslissingen die kostbaar zijn en nadelige gevolgen hebben. Het zijn immers jouw mensen die het verschil maken.

Ben je geïnteresseerd in het laten afnemen van een assessment?

Een assessment kan worden ingezet op verschillende niveaus en bij verschillende vraagstukken. Graag gaan wij samen met jou in gesprek om te kijken welk assessment het beste past bij de vraag. Neem contact op via 076 - 549 84 21 voor een vrijblijvende intake.

Assessments op maat

Assessment overzicht 2017

 

Onze werkwijze bij assessments

Verschoor & Oudshoorn in Breda is ruim 68 jaar expert op het gebied van assessments. We combineren de expertise en ervaring van gerenommeerde bureaus met de pragmatische en persoonlijke aanpak van een klein, klantgericht team. We leveren kwaliteit en rendement door:

  • Doelgericht te werken, maar altijd met een persoonlijke aanpak;
  • Duidelijk en professioneel te communiceren met opdrachtgevers en kandidaten;
  • Ons te verdiepen in onze klanten en hun specifieke context;
  • Samen te werken aan succes en verbetering door van elkaar te leren;
  • Concrete en toepasbare adviezen te geven in een heldere rapportage.

Wij werken volgens de codes van NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen)

Benieuwd naar onze aanpak bij een assessment?
Dit vertellen we je graag hier.Zijnkunnenwillen plaatje

Type assessments

Meer weten of een kandidaat aanmelden?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen 12 uur contact op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer