076 549 84 21

Training Energiemanagement

Het ingrediënt voor duurzame prestaties: Energie

Energie is ontzettend belangrijk voor jouw prestaties. Energie bepaalt de waarde van jouw werkdag. Waar eerder timemanagement als de oplossing werd gezien tot productiviteit, is juist het managen van je energie hetgeen wat verschil maakt in stabiliteit van jouw werkprestaties en werkplezier. Want al heb je alle tijd van de wereld, zonder energie is het niets waard!

Met de juiste energie ben je scherp, kun je je volledig inzetten en heb je aandacht en focus. Energie managen gaat over sprintjes trekken in plaats van marathons lopen. Rusten na je sprintjes om daarna weer productief te zijn. En werken vanuit moeiteloze gewoontes in plaats van discipline.

Energie kan je trainen

In tegenstelling tot tijd, is jouw energie variabel, beïnvloedbaar en te vergroten. En dat staat centraal tijdens deze training. We gaan in op de 4 batterijen: fysieke, emotionele, mentale en spirituele energie.

Hoe zit het met de basis? Heb je voldoende rust en beweging? Waar krijg je op sociaal-emotioneel gebied energie van, en wat trekt juist alle energie weg? En vraag je van jezelf de gehele dag te focussen, of heb je ook de rust voor creativiteit? Weet je eigenlijk waarvoor je je werk doet, komt dat overeen met jouw allerbelangrijkste waarden? Voor elke batterij krijg je inzicht in wat jou energie kost en hoe je weer kunt opladen. 

 Start met jouw Energiemanagement!

 

Trainen door de randjes op te zoeken, óók in ontspanning

Trainen heeft geen effect als je één kant op traint, je wordt er zelfs minder sterk van! Op het fysieke aspect is dat wel bekend. Spieropbouw wordt groter in de momenten van herstel na een intensieve training. Neem je geen hersteltijd, dan krijg je blessures. Dit geldt ook voor jouw spieren op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Gedurende deze training gaan we met verschillende interactieve oefeningen samen aan de slag en krijg je tools hoe je effectief jouw energie kunt trainen. Je leert hoe je met routines je energie kunt vergroten. Het doel: regie over jouw energiebalans, zodat jij met meer plezier, uitdaging en in contact met jezelf én anderen kunt werken.

 

Energietraining

Meer weten over Energiemanagement?

Hier vind je blogs en artikelen die aansluiten bij het onderwerp Energie.

'Praktische tips die direct in de praktijk gebracht kunnen worden. De combinatie van luisteren, doen en reflecteren werkt goed en het concrete plan naar een routine is heel praktisch' - Ruth Huisman, De Klerk Werkendam

'Het heeft mijn ogen laten openen hoe je meer uit jezelf kan halen. Een praktische, realistische maar vooral persoonlijke aanpak' - Melanie Fredriks, HR business partner Detron

Aan de slag met jouw Energiemanagement?

Dat kan! De volgende data staan gepland:

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duur: 1 dag (9:30 uur tot 17:00 uur)
Locatie: Omgeving Breda
Groepsgrootte: 4 tot 8 personen
Investering: € 500,- (excl. BTW) p.p.

De veiligheid van jou en onze medewerkers staat uiteraard voorop. Wij werken vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM.
Meer informatie hierover vind je hier.

Schrijf je hier direct in!