076 549 84 21

Flow beats burn-out and bore-out

Wat zet jou aan tot groei?

Als je terugkijkt naar het afgelopen jaar, vraag je dan eens af: ben je gegroeid? En waar lag dat dan aan? Had je behoefte aan extra vaardigheden of juist aan meer uitdaging? Misschien had je een andere reden, maar wat maakt dat jij jezelf aanzet tot groei? Wellicht zie je het niet meteen, maar stress en verveling spelen hier een rol. Beiden zijn aanjagers van groei en ontwikkeling én belangrijke aspecten in ons leven, maar ze kunnen ons leven ook een stuk moeilijker maken.

Beleving van uitdaging en vaardigheid in balans = Flow!

Nu lijken stress en verveling misschien twee uitersten van een spectrum. Toch wordt iemand die ziek is van verveling (bore-out) vaak hetzelfde gediagnosticeerd en behandeld als iemand die ziek is van stress (burn-out). Hoe kan dat? De symptomen zijn hetzelfde. Een greep uit de klachten: mensen met burn-out of bore-out zijn vermoeid, slapen slecht, voelen zich futloos, zijn prikkelbaar, hebben verminderd zelfvertrouwen en ervaren weinig tot geen werkplezier. De oorzaak ligt juist op tegenovergesteld vlak. En dat leggen wij tijdens deze training uit met het flow-model.

Flow model VO

Voorkom burn-out of bore-out en ga voor flow

Dit gebeurt niet door het vermijden van stress en verveling, dat leidt juist tot stilstand. De kunst is om op zoek te gaan naar nét dat stapje extra in je vaardigheden en de uitdagingen die je aangaat. Zorg ervoor dat je kan groeien, maar jezelf niet overvraagt of ondervraagt.

Gedurende deze training gaan we met verschillende interactieve oefeningen samen aan de slag zodat jij die balans (vaker) weet te vinden, je blijft groeien en je meer in je kracht staat!

Praktische informatie

Deze training verzorgen wij in-company of op een externe locatie en duurt een halve werkdag.

Vorm: offline
Groepsgrootte: 4 tot 6 personen
Investering: € 249,- (excl. BTW) p.p.

De veiligheid van jou en onze medewerkers staat uiteraard voorop. Wij werken vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM.
Meer informatie hierover vind je hier.

Meer informatie over Flow beats burn-out and bore-out?

Als je meer wilt weten, laat hier dan je gegevens achter. Wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht